Nieuws! Special FREE Delivery voor Coffeelovers in Ermelo, Harderwijk en Putten (Gelderland)

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 15:27

Speciaal voor alle coffeelovers in Ermelo, Harderwijk en Putten een mooie mogelijkheid om de unieke caffè van I.D.F.N moeiteloos te ontdekken! Wij brengen je de koffiebonen gratis aan huis of bedrijf!

Zijn je koffiebonen op? Zit je omhoog en heb je niet zo'n zin in de drukte en hectiek.... of vind je't juist fijn dat je even niet de deur uit hoeft? Bestel nu hieronder de blend die je aanspreekt of ga los met het proefpakket. Het mooie is, je hoeft er niet de deur voor uit want wij komen het kosteloos bij je aan de deur brengen of neerzetten. Hoe fijn is dat?

Wil je de koffie voor je bedrijf bestellen? Voor zakelijke klanten heb ik een speciaal aanbod, stuur anders even een berichtje of bel me gerust, dan praat ik je bij!

Open up to your Innerstyle of coffee...

Saluti Annemieke Helling

Bestel hier jouw Innerstyle of coffee...

Blog #4: 4 strategieën voor realisatie van je diepste VERANDERWENS

Zoals ik jou vorige week beloofde, drukke ondernemer, kom ik deze week met mooie strategische één-tweetjes over wanneer en hoe je het Nietsdoen kunt toepassen en wel om niets minder dan JOUW DIEPSTE VERANDERWENS te realiseren. Energiemanagement staat in mijn aanpak centraal. En met Nietsdoen bedoel ik eigenlijk, een moment vertragen en verstillen zodat je je gewaar wordt van jouw energie en wat je intuïtie je verder in dat moment nog wil laten weten. Als je altijd maar door blijft rennen zal je die fluistering van mega waardevolle tips, info en ideeën niet horen. Juist die ingevingen zijn super waardevol en maken het leven van een drukke, ambitieuze en hard werkende ondernemer een stuk makkelijker. Wie wil dat nou niet? Dus mocht je enkel bij het lezen van de woorden NIETSDOEN al in de onrust & stress schieten, dan raad ik je helemaal aan om deze strategieën ter harte te nemen, want dan ligt er een rijkdom aan inspiratie op je te wachten.

Lees meer »

Blog #1. 8 inzichten die jouw energie AAN zetten tijdens een business talk

Ongetwijfeld versta jij je vak en je kunde als geen ander. Je wil je klanten meer geven dan een oplossing voor hun probleem of een boost in het realiseren van hun doelen. Jouw klanten komen bij je omdat jij ze iets te bieden hebt wat ze zelf niet voor handen hebben en waar ze jou voor nodig hebben. Ze zijn bij jou uitgekomen omdat ze zich aangetrokken voelen tot jou en jouw bedrijf. En die aantrekkingskracht is het startpunt. De eerste meet-up van je klant met jou en dit is nog niet eens de fysieke meet-up. Hoe mooi en bijzonder als jij vervolgens van je dienstverlening, een verrassend diepe beleving kan maken? Zowel voor je klant als voor jezelf. Hoe fijn en vertrouwd wordt het voor je klant om bij jou terug te komen?  

Lees meer »