Caffè...

Maak kennis met de caffè melanges van I.D.F.N Caffè & Innerstyle. Met zorg, aandacht en liefde zijn ze samengesteld met als doel jouw koffie moment tot een waar genot te maken. De collectie bestaat van oorsprong uit 4 melanges die in kracht opbouwen. Uiteindelijk heeft ieder z'n eigen voorkeur als het op koffie aankomt en het is aan jouzelf om te ontdekken welke melange het beste bij je past.

 

Door de samenwerking met een kleine branderij waar de koffiebonen met ontzettend veel zorg en aandacht zorgvuldig worden geselecteerd, gebrand en verpakt, in kleine batches, maakt dat de I.D.F.N koffiemelanges van hoogwaardige kwaliteit en versheid zijn. De voorraad proberen we zo klein mogelijk te houden zodat versheid gegarandeerd is.  

 

Maak hieronder kennis met de melanges...

Moments of...

NO.1 Moments of Inner Silence

Hoe kan koffie tegelijk zo lekker krachtig en zacht zijn? De melange bestaande uit 100% arabica bonen uit Indonesië, Ethiopië en Peru maakt deze donker gebrande biologische espresso vol en licht fruitig. Als fijnproever herken je tinten van noot en pure chocola.

NO.2 Moments of Inner Balance

Hoe kan koffie tegelijk zo lekker uitdagend en subtiel krachtig zijn? De melange bestaande uit 100% arabica bonen uit Brazilië, Guatemala, Colombia en Ethiopië maakt deze donker gebrande espresso vol, fris en fruitig. Als fijnproever herken je tinten van chocola en caramel.

NO.3 Moments of Inner Wisdom 

Hoe kan koffie tegelijk zo lekker krachtig en pittig zijn en toch een zachte afdronk kennen? De melange bestaande uit 85% arabica bonen uit Colombia, Costa Rica, Kenia en Brazilië samen met mooie robusta bonen uit Indonesië, maakt deze middel donker gebrande espresso vol, fruitig en fris. Als fijnproever herken je tinten van chocola.

NO.4 Moments of Inner Strength

Hoe kan een koffie tegelijk zo lekker vol, donker en krachtig zijn met een subtiel tikje pit? De melange bestaande uit 85% arabica bonen uit Brazilië, Peru, Colombia samen met de mooie robusta bonen uit Indonesië, maakt deze extradonker gebrande espresso vol en pittig. Als fijnproever herken je tinten van caramel en chocola.