Haal de barista in huis met Nivona! 

Ben je toe aan een nieuwe koffiemachine en verlang je naar het genieten van een echt goede espresso, cappuccino of koffie? Maar zie je door de bomen het bos niet meer door de grote keuze aan machines? Maak het jezelf niet langer moeilijk en kies voor Nivona. Een verborgen parel onder de koffiemachines.

 

Koffie Afspraak
Zegt de thuisbarista in jou  'ja'? Boek dan een gratis koffie afspraak! In een klein half uurtje laat ik je kennis maken met de mooie koffiemachine(s) van Nivona waarmee je een ware barista in huis haalt... daarnaast maak je natuurlijk ook kennis met de mooie Specialty Caffè's van IDFN. Dus boek gerust je koffie consult voor thuis of voor je bedrijf! In Ermelo en omstreken kom ik naar je toe of spreken we af in de mooie winkel Gustare.

Waarom Nivona?

De slogan passion for coffee is niet voor niets, in alles proef je dat dit waarheid is. Nivona legt de focus op uitmuntende smaak en gebruiksgemak. Door de barista geïnspireerd, gemaakt voor jou! Eersteklas kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Duurzaam en intuïtief. Eenvoudig in gebruik. Maar even concreet, wat mij echt heel blij maakt zijn een paar bijzondere pluspunten die ik graag met je deel die jouw kopje koffie enorm ten goede komen:

Aroma Balance Systeem (Barista in a box)
Nee, er wordt geen barista meegeleverd. Nivona heeft een Aroma-Balance-System ontwikkeld dat het werk van een barista overneemt. In een koffieboon zijn namelijk tot 800 verschillende aroma‘s aanwezig. De verschillende kunnen alleen worden waargenomen wanneer het zetproces verschilt. Met het Aroma-Balance-System beslis je zelf welke toetsen jij uit de bonen wilt halen. Met de instelling Dynamic kies je voor een fijne zuurheid met een licht fruitige toets. Constant zorgt voor een toets van pure chocolade met kruidige volle smaak. Intense doet zijn naam alle eer aan: krachtige, kruidige koffie met een uitgesproken kern en een bittere toets. Dit kun je op jouw smaak dus helemaal aanpassen!

 

Pre-brewing Systeem 
Aroma opwekking door pre-infusion. Dit komt de extractie en de cremèlaag ten goede!

 

Cappuccino-Connaisseur
Bij een cappuccino zoals bereid door een barista, moet de melk zich om de koffie wikkelen. Daarom komt de koffie als eerste in het kopje. Wat een barista met de filterdrager zonder problemen kan, is een technische uitdaging voor volautomatische machines. En de Nivona beheerst het! Vanaf de 7 serie bepaal je zelf de volgorde van melk en koffie bij de cappuccino! 

Past Nivona bij jou?

In 2019 startte ik met mijn eigen koffie label en het zal je misschien niet verbazen dat ik zelf één van de grootste fans van m'n eigen koffie ben. De aanschaf van onze ECM espressomachine jaren geleden heeft de smaak van koffie voor mij verder doen leven en heel eerlijk, een tijdje wilde ik niets van volautomatische koffiemachines weten. Want dat kan nooit tippen aan mijn geliefde esspressomachine... En zo geschiedde. Tot ik door iemand uit de koffiewereld werd getipt over de koffiemachines van Nivona. Ik had nog nooit van Nivona gehoord maar het idee van de barista-in-a-box  sprak me meteen aan en maakte me ook nieuwsgierig!  En zo dook ik in de wereld van Nivona. Eén blik op de website, de gedachte, de liefde voor koffie, en de gedeelde passie. Het sprak me aan. En ik raad je aan om hier even een kijkje te nemen. Je krijgt direct een gevoel bij dit merk en je weet ook gelijk of het bij je past!