I.D.F.N

Il Dolce Far Niente...

Mei 2019 was het, het fragment uit de film Eat, Pray & Love bracht mij de legendarische woorden: Il Dolce Far Niente. In de betekenis van deze woorden, het zalige nietsdoen, ontdek ik keer op keer weer een diepere laag van rust, ontspanning, eenvoud & stilte...en dát is precies wat ik met jullie coffeelovers wil delen. Genieten van je koffie maar nog veel meer van het moment! In het Nietsdoen zit een enorme rijkdom verborgen die je alleen ontdekt door het te gaan doen. Dus geef je er maar eens helemaal aan over, doorbreek je weerstand, je to-do lijst en feel the ultimate happiness of doing nothing!

 

KIES JOUW INNERSTYLE OF COFFEE...

Open Up to your Innerstyle...

Inmiddels is het al een paar geleden dat Reiki onverwachts in 2017 op m’n pad kwam tijdens een bijzondere vakantie op Curaçao. Daar begon meer dan een reis naar de zon. Er begon een reis van diepe persoonlijke ontwikkeling en een wonderlijke weg naar zelfbewustwording besef ik mij nu. Eentje die niet vooraf uitgestippeld kan worden… en die doorwerkt op alle gebieden van het leven. Ik ben dan ook zo blij dat ik deze ontdekking kan delen met andere mooie mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Reiki voor je kan betekenen of heb je interesse in een Innerstyle Consult? Neem gerust contact met me op of wandel een keer aan bij één van de POP-UP koffieproeverijen hier in de omgeving. 

 

Retreat Yourself...

Ga je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment? Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen met je gemoedstoestand doet. En ontdek wat er nog meer in dat moment voor jou verborgen ligt. Puur een momentje uitchecken van werk, socials en hectiek en compleet inchecken bij jezelf. Een soort mini Retreat als cadeautje van mij aan jou! En dat in slechts in 12,5 minuten...

 

MOMENTS OF...

De koffie Collectie bestaat uit verschillende 'Moments of...' en ieder thema heeft z'n eigen betekenis. 

Daily Inspiration - #Retreat Yourself

#Retreat Yourself donderdag 29-4-21

Een paar maanden geleden startte ik met deze ochtendposts. Als social media nitwit een hele stap maar een ware ontdekking. De eerste woorden die ik deelde hier op LI waren: ✨Trust the magic of new beginnings ✨ En magic it is!!Ik heb de afgelopen maanden zoveel moois mogen ervaren. Mijn waarheid, mijn hersenspinsels met jullie gedeeld, prachtige inzichten opgedaan, mooie contacten gelegd en waardevolle reacties ontvangen, die mij ook weer inspireerde. Hoe mooi dat dit platform ons die mogelijkheid biedt! En natuurlijk stroomt het niet altijd zo uit de vingers. Maar ook hier geldt, de wijsheid ligt achter de struggle 😉...en echt alles wat je nodig hebt is voorhanden... Think for yourself and live your own Truth ❤️! Ik wens je een mooie dag en ik nodig je uit om ook jouw hersenspinsels, jouw waarheid volop te delen!! Ik kijk er naar uit ☺️!

Lees meer »

#Retreat Yourself woensdag 28-4-21

No one ever finds life worth living, one has to make it worth living... Zo mooi, zo waar... en zo waardevol om je bewust van te zijn bij de dingen die je doet en de keuzes die je maakt...Geniet van de mooie dag, jij bent in charge, make it worth ✨!!!

Lees meer »

#Retreat Yourself dinsdag 27-4-21

✨ Happiness = Reality - Expectations ✨ Happiness hoeft niet ingewikkeld te zijn en ligt dichterbij dan je denkt 😉. Laat je verwachtingen los en laat je verrassen in wat deze dag je brengt en vibe lekker mee op de energie van de Volle Supermaan 🌕 van vanochtend 5.33 uur!! Het kan een bumby ride worden maar als je jezelf iedere keer weer weet te vinden te midden van alles dan zal de bumby ride meevallen en je verrassende groeikansen bieden!! Ik wens je vandaag een hele fijne dag 🌕👑🥂!!

Lees meer »

#Retreat Yourself maandag 26-4-21

En het is alweer maandag! En wat voor één... de dag in de aanloop naar een Volle Supermaan. Morgenochtend om 5.33 uur om precies te zijn. We spreken van een Supermaan als de Volle Maan dichter bij de aarde staat dan normaal en daardoor dus groter lijkt 🌕. Haar uitwerking is dan ook krachtiger, dus fasten your seatbelts voor emotionele turbulentie!! In deze dagen kunnen veel onverwachte, heftige en intense situaties ontstaan. Emoties uit jouw onderbewustzijn zoeken hun weg naar buiten... De druk neemt toe en kan stressy aanvoelen. Dus adem een paar keer diep in en uit als het intense wordt en remember... ook dit gaat voorbij 😉... Keep the Faith!! Ik wens je een mooie dag ☀️!

Lees meer »

#Retreat Yourself woensdag 26-5-21

Een Il Dolce Far Niente-momentje in de vroege morgen is een dag zonder zorgen 😉✨👌. Eén van de fijnste momenten op de dag vind ik het, de vroege ochtend waarin ik m’n eigen ‘Retreat Yourself’ momentje neem. Niet voor niets wordt het uur rondom de zonsopkomst 🌅wel het ‘Gouden uur’ genoemd 😉. Dit is een prachtig moment om contact te maken met je innerlijke wereld, de sluier is dan als het ware dunner. En met de 🌕 Volle super bloed maan 🌕vandaag om 13.15 uur weer een bijzondere dag om eens extra stil te staan bij de thema’s en (welbekende)stukken van jezelf die op dit moment de show stelen… waar wordt je aandacht naar toe getrokken, wat speelt er momenteel opvallend op? Sta daar vandaag maar eens een moment heel bewust bij stil, op jouw manier en doe even helemaal niets, laat het er puur en alleen zijn. Niks meer en niks minder. De kracht van het nietsdoen zit in de eenvoud…❤️Ik wens je een hele mooie dag en geniet van de bijzondere Volle Super Bloedmaan op jouw manier ✨🌕

Lees meer »

#Retreat Yourself zondag 25-4-21

Toeval bestaat niet, dat is wat ik geloof... Wat of wie ik op mijn pad krijg, it’s all for a reason. Van mensen, situaties tot tekens uit de natuur 🦋🦉🪶🦌🍀. Het laat me iets zien. Soms is het meteen duidelijk of valt het kwartje iets later op een onbewust moment. En soms... struggle ik me gevoelsmatige door ‘dikke str*nt’ heen tot de bevrijdende AHHHAAA-erlebnis 🥳! Klinkt bekend?Sai Baba geeft met zijn woorden zo’n mooie raad mee, neem dat wat je aandacht vraagt een moment bewust in overweging. Creeër ruimte... sta stil (retreat yourself 😉) en open je voor de diepere betekenis van deze ervaring. Je zal zien dat de betekenis ervan je op dat moment een stap verder helpt 😉!!! Happy sunday 😘

Lees meer »

Ontdek je Innerstyle of coffee....

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze nieuwtjes, inspiratie en interessante aanbiedingen? Schrijf je hieronder in dan houden we je op de hoogte.