I.D.F.N

Il Dolce Far Niente...

Mei 2019 was het, het fragment uit de film Eat, Pray & Love bracht mij de legendarische woorden: Il Dolce Far Niente. In de betekenis van deze woorden, het zalige nietsdoen, ontdek ik keer op keer weer een diepere laag van rust, ontspanning, eenvoud & stilte...en dát is precies wat ik met jullie coffeelovers wil delen. Genieten van je koffie maar nog veel meer van het moment! In het Nietsdoen zit een enorme rijkdom verborgen die je alleen ontdekt door het te gaan doen. Dus geef je er maar eens helemaal aan over, doorbreek je weerstand, je to-do lijst en feel the ultimate happiness of doing nothing!

 

KIES JOUW INNERSTYLE OF COFFEE...

Open Up to your Innerstyle...

Inmiddels is het al een paar geleden dat Reiki onverwachts in 2017 op m’n pad kwam tijdens een bijzondere vakantie op Curaçao. Daar begon meer dan een reis naar de zon. Er begon een reis van diepe persoonlijke ontwikkeling en een wonderlijke weg naar zelfbewustwording besef ik mij nu. Eentje die niet vooraf uitgestippeld kan worden… en die doorwerkt op alle gebieden van het leven. Ik ben dan ook zo blij dat ik deze ontdekking kan delen met andere mooie mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Reiki voor je kan betekenen of heb je interesse in een Innerstyle Consult? Neem gerust contact met me op of wandel een keer aan bij één van de POP-UP koffieproeverijen hier in de omgeving. 

 

Retreat Yourself...

Ga je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment? Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen met je gemoedstoestand doet. En ontdek wat er nog meer in dat moment voor jou verborgen ligt. Puur een momentje uitchecken van werk, socials en hectiek en compleet inchecken bij jezelf. Een soort mini Retreat als cadeautje van mij aan jou! En dat in slechts in 12,5 minuten...

 

MOMENTS OF...

De koffie Collectie bestaat uit verschillende 'Moments of...' en ieder thema heeft z'n eigen betekenis. 

Daily Inspiration - #Retreat Yourself

#Retreat Yourself zondag 23-5-21

Vandaag een heerlijke ‘Il Dolce Far Niente’ dag ten top! Vanochtend weer van een prachtige zonsopkomst genoten in alle vroegte (5.32 uur 🥱) bij de schaapskooi op de hei, deze keer met mijn lieve zus Renate Van Krimpen-Helling dit bijzondere moment van de dag beleeft. Het doet me nog meer beseffen hoeveel rijkdom er in dit soort momenten zit. Momenten die er altijd zijn, iedere dag, ieder uur, iedere minuut, ieder moment van NU… ze zijn er gewoon. Je hoeft ze alleen maar te (willen) zien 😉. Ruimte voor jezelf maken om je hier bewust van te zijn, te verstillen, te vertragen en puur en alleen te zijn met wat is… ✨Magische momenten van eenvoud ✨Ik wens je een hele mooie Pinkster-dag, een dag om te pinksteren❤️

Lees meer »

#Retreat Yourself zaterdag 22-5-21

De geest als bundel van je gedachten. Gedachten die zich tot woorden vormen en omzetten in daden… Hoe mooi en krachtig als je je geest zuivert met positieve gedachten. Om dit op te brengen is de ene keer gemakkelijker dan de andere keer, for sure… Maar ook hier, oefening baart kunst. En enkel je bewust zijn van de keuze die je hebt, de ruimte die je hebt, geeft al een ingang voor positiviteit om je geest in te stromen en merk maar eens op wat dat instant shift in jouw gemoedstoestand ☺️!Ik wens je een hele mooie dag in de aanloop naar Pinksteren. En laat je vandaag maar eens verrassen door alle positiviteit in jou en deel het met de mooie mensen om je heen ❤️…

Lees meer »

#Retreat Yourself vrijdag 21-5-21

Ik weet niet hoe het met jou is maar ik verlang zo naar de zon ☀️, de warmte 😅 en een zacht zomerbriesje 🌬🍃op m’n huid… het tegenovergestelde van wat ik ‘buiten’ mij aantref vandaag. De wind waait in bibberend lage temperatuur om m’n oren. Nu kan ik ervoor kiezen om in dat wat buiten mij zich voltrekt te blijven hangen en balen of… ik maak van binnenuit contact met dat waar ik naar verlang 😉. En het moment dat ik dat besluit en de stilte in mijzelf op zoek, gebeurt het al ✨! Ik wens je een hele mooie dag en weet dat, dát wat je buiten jezelf zoekt, in jezelf te vinden is, dichterbij dan je kan bedenken✨❤️!

Lees meer »

#Retreat Yourself donderdag 20-5-21

In de loop van de jaren is mijn eigen ‘retreat yourself’ momentje ontstaan. Ik heb ontdekt wat werkt voor mij en waar ik goed op ga. Gedisciplineerd iedere dag dezelfde routine ‘afwerken’? Absolutely NOT 😉! Eerlijk, ook die aanpak is ergens in m’n ontdekkingstocht de revue gepasseerd maar is em niet voor mij. Toch heeft dat wel bijgedragen aan wat er nu is overgebleven aan favoriete rituelen en routines✨!! Mijn innerlijke stijl van zijn wat me bij mijn true nature terugbrengt. My Innerstyle of being… dus doe vooral wat bij je past en waar jij en je energy goed op gaan… en voel het effect ervan de rest van je dag. Enjoy it ❤️!! Ik wens je een hele mooi dag 😘

Lees meer »

#Retreat Yourself woensdag 19-5-21

Uit je hoofd, in je ❤️... een mooie weg die we volgens mij allemaal mogen afleggen. Los komen van de bundel van gedachten die je geest vormt. De bundel van gedachten die je gevangen houdt in allerlei beperkte overtuigingen, mindfucks en oude troep. Zuiver je geest en daal als vanzelf af in je ❤️ waar je de innerlijke rust en vrede voelt...Ik wens je een hele mooie zuiverende dag. Geniet van de prachtige ontluikende natuur, neem eens alle pracht en praal bewust in je op en Clear Up Your Mind 😉!!

Lees meer »

#Retreat Yourself dinsdag 18-5-21

Volgens mij gaan we een paar mooie dagen tegemoet in de dagen tussen Hemelvaart en Pinksteren. Er heerst Energie die ons AAN zet stil te staan bij onze levensdoelen en alles wat mogelijk is en wat al in je zit! Waar word je blij van? Waar ben je goed in en kan je nog veel meer uiten en anderen mee van dienst zijn. De komende dagen zijn bij uitstek zeer geschikt om hier je aandacht op te vestigen en te voelen hoe je lichaam reageert als je dit toelaat. Welke sensaties en gevoelens brengt dit mee...Je hoeft er enkel maar ruimte voor te maken en het toe te laten... en merk hoe je gemoed reageert en de wereld om je heen dit weerspiegelt, it’s magic in your own hands 😉. Geniet van alles wat er is en ik wens je een hele mooie dag!

Lees meer »

Ontdek je Innerstyle of coffee....

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze nieuwtjes, inspiratie en interessante aanbiedingen? Schrijf je hieronder in dan houden we je op de hoogte.