I.D.F.N

Il Dolce Far Niente...

Mei 2019 was het, het fragment uit de film Eat, Pray & Love bracht mij de legendarische woorden: Il Dolce Far Niente. In de betekenis van deze woorden, het zalige nietsdoen, ontdek ik keer op keer weer een diepere laag van rust, ontspanning, eenvoud & stilte...en dát is precies wat ik met jullie coffeelovers wil delen. Genieten van je koffie maar nog veel meer van het moment! In het Nietsdoen zit een enorme rijkdom verborgen die je alleen ontdekt door het te gaan doen. Dus geef je er maar eens helemaal aan over, doorbreek je weerstand, je to-do lijst en feel the ultimate happiness of doing nothing!

 

KIES JOUW INNERSTYLE OF COFFEE...

Open Up to your Innerstyle...

Inmiddels is het al een paar geleden dat Reiki onverwachts in 2017 op m’n pad kwam tijdens een bijzondere vakantie op Curaçao. Daar begon meer dan een reis naar de zon. Er begon een reis van diepe persoonlijke ontwikkeling en een wonderlijke weg naar zelfbewustwording besef ik mij nu. Eentje die niet vooraf uitgestippeld kan worden… en die doorwerkt op alle gebieden van het leven. Ik ben dan ook zo blij dat ik deze ontdekking kan delen met andere mooie mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Reiki voor je kan betekenen of heb je interesse in een Innerstyle Consult? Neem gerust contact met me op of wandel een keer aan bij één van de POP-UP koffieproeverijen hier in de omgeving. 

 

Retreat Yourself...

Ga je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment? Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen met je gemoedstoestand doet. En ontdek wat er nog meer in dat moment voor jou verborgen ligt. Puur een momentje uitchecken van werk, socials en hectiek en compleet inchecken bij jezelf. Een soort mini Retreat als cadeautje van mij aan jou! En dat in slechts in 12,5 minuten...

 

MOMENTS OF...

De koffie Collectie bestaat uit verschillende 'Moments of...' en ieder thema heeft z'n eigen betekenis. 

Daily Inspiration - #Retreat Yourself

#Retreat Yourself dinsdag 30-03-21

Jezelf zijn, hoe spannend en hoe mooi tegelijk. Stukje bij beetje daalt dit weten verder in. Het snappen kan misschien al heel snel maar het daadwerkelijk leven vanuit wie je werkelijk bent is van een andere dimensie... dit gaat met vallen en opstaan, volharden en een rotsvast vertrouwen in wie je werkelijk bent en wat je voor jezelf en de wereld om je heen mag betekenen. De verandering in de wereld die je mag zijn. Hoe fijn is het dan te weten dat je die verandering realiseert door je ware zelf te zijn!!Maak er een mooie dag van ☀️, being Your Beautiful Self ✨! ☕️✨ vanavond 19 uur Clubhouse magic talk met Emile Ratelband, ben je er bij? ✨☕️

Lees meer »

#Retreat Yourself maandag 29-03-21

Een nieuwe week ligt voor jou en mij. Een nieuwe week om jouw meesterschap met de wereld te delen. Te doen waar je goed in bent. Te doen wat zo dicht bij je ligt. Te doen wat zo kloppend voelt. Te doen wat jij bent en dat ALLES in jou ademt. En het mooie is, vanuit jouw energie in meesterschap ben je van grootste waarde voor jezelf en voor de mensen die op jouw pad komen. Die je met jouw unieke werk een stap verder helpt. Do your work with mastery & SHINE 🌕✨!!

Lees meer »

#Retreat Yourself zondag 28-03-21

Transformeer moeten in moed...de moed om te leven vanuit je ❤️. En laat je intuïtie jou voeden met je ongekende en onbegrensde wijsheid... Vanavond om 20.49 uur bereikt de maan haar volle kracht 🌕, misschien voel je de opbouwende vibe al om je heen, misschien ook niet. Wat je ook voelt, gelooft of denkt, de krachtige energie van de maan is er voor iedereen. Ik heb er een magisch mooi moment in ontdekt om even stil te staan, te luisteren en haar energie te leren kennen! Ik kan het je van ❤️ aanbevelen! Once you fall in love with this, you won’t stop !Have a beautiful full moon ✨

Lees meer »

#Retreat Yourself zondag 27-03-21

Ware wijsheid is stille bescheidenheid. Een hele mooie waarheid wat mij betreft. Het vertrouwen in de ander dat hij of zij de antwoorden in zich heeft. Hoe waardevol is het, als je zelf je ont-dekkingen doet. Jezelf mag ont-wikkelen en dat ook een ander gunt. Ik betrap mezelf er vaak genoeg op dat ik allerlei goed bedoelde adviezen paraat hebt maar ik leer me te beheersen hierin 😇... Eerlijk, ‘t lukt niet altijd 😅 maar ik weet zelf hoe fijn het is als je de ruimte krijgt en neemt om je eigen waarheid te ontdekken en dat onwijs lekkere moment van AHA...te beleven! En het mooie is: je leert ook om hulp te vragen als het echt ff spaak loopt. Je mag altijd om hulp vragen, hulp is er altijd!! Maak er een mooie dag in ware wijsheid van ✨!

Lees meer »

#Retreat Yourself vrijdag 26-03-21

Het geschenk van de morgen zit in de stilte voor mij... de stilte brengt me dankbaarheid en ik luister wat m’n intuïtie nog aan mij kwijt wil voor ik deze dag ga beginnen 😉! Wat is zo’n opstartmomentje toch heerlijk, op enkele stramme spieren na die me eraan herinneren dat ik m’n yoga oefeningen echt weer mag oppakken 🙈... Open up in de morgen is een dag zonder zorgen!! Maak er een mooie dag van!

Lees meer »

Ontdek je Innerstyle of coffee....

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze nieuwtjes, inspiratie en interessante aanbiedingen? Schrijf je hieronder in dan houden we je op de hoogte.