I.D.F.N

Il Dolce Far Niente...

Mei 2019 was het, het fragment uit de film Eat, Pray & Love bracht mij de legendarische woorden: Il Dolce Far Niente. In de betekenis van deze woorden, het zalige nietsdoen, ontdek ik keer op keer weer een diepere laag van rust, ontspanning, eenvoud & stilte...en dát is precies wat ik met jullie coffeelovers wil delen. Genieten van je koffie maar nog veel meer van het moment! In het Nietsdoen zit een enorme rijkdom verborgen die je alleen ontdekt door het te gaan doen. Dus geef je er maar eens helemaal aan over, doorbreek je weerstand, je to-do lijst en feel the ultimate happiness of doing nothing!

 

KIES JOUW INNERSTYLE OF COFFEE...

Open Up to your Innerstyle...

Inmiddels is het al een paar geleden dat Reiki onverwachts in 2017 op m’n pad kwam tijdens een bijzondere vakantie op Curaçao. Daar begon meer dan een reis naar de zon. Er begon een reis van diepe persoonlijke ontwikkeling en een wonderlijke weg naar zelfbewustwording besef ik mij nu. Eentje die niet vooraf uitgestippeld kan worden… en die doorwerkt op alle gebieden van het leven. Ik ben dan ook zo blij dat ik deze ontdekking kan delen met andere mooie mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Reiki voor je kan betekenen of heb je interesse in een Innerstyle Consult? Neem gerust contact met me op of wandel een keer aan bij één van de POP-UP koffieproeverijen hier in de omgeving. 

 

Retreat Yourself...

Ga je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment? Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen met je gemoedstoestand doet. En ontdek wat er nog meer in dat moment voor jou verborgen ligt. Puur een momentje uitchecken van werk, socials en hectiek en compleet inchecken bij jezelf. Een soort mini Retreat als cadeautje van mij aan jou! En dat in slechts in 12,5 minuten...

 

MOMENTS OF...

De koffie Collectie bestaat uit verschillende 'Moments of...' en ieder thema heeft z'n eigen betekenis. 

Daily Inspiration - #Retreat Yourself

#Retreat Yourself zondag 18-4-21

Vergeet vandaag even de cijfers, de targets, de harde resultaten. Waar gaat het nu écht om? In alle gekte waarin we leven. In de realiteit die we hebben gecreëerd en op onze manier waarnemen, beleven en in ons lijf doorvoelen. Waar gaat het nu écht om? Ik kijk eens om me heen en zie wat ik gecreëerd heb, door te zijn wie ik ben. Alles wat ik nu om me heen heb, hoe ik me voel, is een weerspiegeling van wie ik op dit moment ben. Een reflectie tot in kleinste detail van hoe ik mijn ❤️, geest en ziel in de wereld zet. En zonder dat ik het vaak door heb, is alles er al... Het gevoel van succes is eigenlijk iedere keer dat m’n ❤️ oplicht omdat ik doe wat klopt met wie ik ben... succes is zo groot of zo klein als je’t wil laten zijn... Amen 🙏 ha ha 😉! Ik wens je een stralende dag en geniet van wat er is en wie je bent!!

Lees meer »

#Retreat Yourself 17-4-21

Gisteren viel mijn oog op de quote ‘Expect the Unexpected’ en als een soort mantra bleven deze woorden de hele dag bij me. Me verwonderend over de kracht ervan als ze in mijn gedachten op kwamen. T’werkt zo mooi ✨🙏!! Open up en verwacht het onverwachte, vooral op de momenten dat je positiviteit dreigt te verliezen en controledrang opkomt 😉, juist dan!! Relax. Be Yourself & Play!! Want het ‘spelen’ hebben we vaak al lang achter ons gelaten terwijl we ook als volwassenen nog heerlijk spelend het leven door mogen!!!Ik wens je een hele mooie dag ☀️! En kan je wel een dosis positiviteit gebruiken? Sluit dan vandaag aan bij de NLP Marathon met Emile Ratelband op Clubhouse van 9 tot 19 uur! Van 9 tot 10 uur mag ik je op Clubhouse in de room ontvangen en luisteren we live mee! T’wordt een feest 🥳

Lees meer »

#Retreat Yourself vrijdag 16-4-21

Buongiorno ✨ op deze mooie zonnige vrijdag!Wat heeft deze dag in petto? Wat heb jij voor jezelf in petto? Durf jij je over te geven? Je te laten verrassen? Je uit verrassende hoek vandaag te laten leiden 😉? Zonder te lang bij stil te staan, maar gewoon te laten gebeuren? ✨RELAX. And EXPECT the UNEXPECTED!!!✨💫In Life, Business, Family, Love, in all💫

Lees meer »

#Retreat Yourself donderdag 15-4-21

Vandaag een eenvoudige maar zo belangrijke reminder voor iedere mooierd die bij deze ochtendpost op de tijdlijn even blijft hangen... Ik weet niet wat er bij jou gebeurt als je de woorden en het beeld laat binnenkomen, maar bij mij komt het Happiness gevoel meteen op...feeling good!!! Real happiness zit in je, is je natuur en kan je waar dan ook, wanneer dan ook in jezelf vinden! Enkel door jezelf er aan te herinneren... Je voelt je energie shiften, je geest komt tot rust en jouw realiteit vormt zich daar als vanzelf omheen...Enjoy de happiness within you today!!

Lees meer »

#Retreat Yourself woensdag 14-4-21

Resistance. Op één of andere manier vind ik dit zo’n mooi en krachtig woord! In de weerstand schieten. Acuut weerstand voelen opkomen bij iets of iemand. Zo natuurlijk, zo gezond en super krachtig signaal... Maar voordat dat kwartje valt kan het een mega energieslurper zijn waar je als je niet oplet, nodeloos lang in blijft hangen 😉... Des te mooier om te weten dat weerstand een prachtig signaal is voor waardevolle lessen, groei en een dosis power 💪. Hoe hoger de weerstand, hoe meer er voor je te halen valt! Als ‘learning’ natuurlijk 😉!!! Als ik weerstand voel vraag ik me af wat die weerstand mij wil laten zien! Welke kracht zoekt zijn weg naar buiten? En je zal merken dat de weerstand afneemt en zich omzet naar kracht naarmate je het toelaat en jouw inzicht in jezelf zich vergroot, HOE MOOI IS DAT! Hoppa, weer een les in the pocket ✅🥳👏!!! Ik wens je een mooie dag ☀️!

Lees meer »

#Retreat Yourself dinsdag 13-4-21

Een dag, een week, een maand, een jaar, ons hele leven is een aaneenschakeling van keuze momenten. Vaak ben ik op m’n automatische piloot door die keuze momenten heen gejaagd en mezelf achteraf achter de 👂oren 👂krabbend, HOEZO heb ik dit of dat besloten 🙄... je innerlijke keuze zet op dat moment de keten van oorzaak en gevolg in beweging...and off you go 🚀🚀🚀.Ik geloof inderdaad dat ik hier ben ‘to achieve something nobler and higher to merge in the Reality’ en dat begint bij het bewust aanwezig zijn bij de keuzemomenten die me voorgeschoteld worden en checken dat ik kies voor dát wat in lijn is met wie ik ben!!! Een mooie dag en geniet ten volle van jouw afforded opportunity called: Life ✨

Lees meer »

Ontdek je Innerstyle of coffee....

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze nieuwtjes, inspiratie en interessante aanbiedingen? Schrijf je hieronder in dan houden we je op de hoogte.