I.D.F.N

Il Dolce Far Niente...

Mei 2019 was het, het fragment uit de film Eat, Pray & Love bracht mij de legendarische woorden: Il Dolce Far Niente. In de betekenis van deze woorden, het zalige nietsdoen, ontdek ik keer op keer weer een diepere laag van rust, ontspanning, eenvoud & stilte...en dát is precies wat ik met jullie coffeelovers wil delen. Genieten van je koffie maar nog veel meer van het moment! In het Nietsdoen zit een enorme rijkdom verborgen die je alleen ontdekt door het te gaan doen. Dus geef je er maar eens helemaal aan over, doorbreek je weerstand, je to-do lijst en feel the ultimate happiness of doing nothing!

 

KIES JOUW INNERSTYLE OF COFFEE...

Open Up to your Innerstyle...

Inmiddels is het al een paar geleden dat Reiki onverwachts in 2017 op m’n pad kwam tijdens een bijzondere vakantie op Curaçao. Daar begon meer dan een reis naar de zon. Er begon een reis van diepe persoonlijke ontwikkeling en een wonderlijke weg naar zelfbewustwording besef ik mij nu. Eentje die niet vooraf uitgestippeld kan worden… en die doorwerkt op alle gebieden van het leven. Ik ben dan ook zo blij dat ik deze ontdekking kan delen met andere mooie mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Reiki voor je kan betekenen of heb je interesse in een Innerstyle Consult? Neem gerust contact met me op of wandel een keer aan bij één van de POP-UP koffieproeverijen hier in de omgeving. 

 

Retreat Yourself...

Ga je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment? Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen met je gemoedstoestand doet. En ontdek wat er nog meer in dat moment voor jou verborgen ligt. Puur een momentje uitchecken van werk, socials en hectiek en compleet inchecken bij jezelf. Een soort mini Retreat als cadeautje van mij aan jou! En dat in slechts in 12,5 minuten...

 

MOMENTS OF...

De koffie Collectie bestaat uit verschillende 'Moments of...' en ieder thema heeft z'n eigen betekenis. 

Daily Inspiration - #Retreat Yourself

#Retreat Yourself zaterdag 24-4-21

FOMO, komen deze 4 letters je bekend voor ? Fear Of Missing Out! Stiekem bang om iets te missen maar ergens diep van binnen totaal geen overtuigde YES voelen dat dit ‘meant to be’ is en het toch doen. Gaat er een rinkelen? Bij mij hebben ze wat afgerinkeld die fomo tjes. Hoe vaak zoek je joy niet buiten jezelf terwijl de bron van joy nergens anders ontspringt dan binnen in je . Je hoeft het niet buiten jezelf te zoeken maar slechts die oneindige stroom van joy in jezelf te vinden. Doe de dingen die je je ingeeft, waar je oprecht blij van wordt. Dan vind je joy, dan voel je joy en ben JIJ je eigen katalysator van joy!!

Lees meer »

#Retreat Yourself vrijdag 23-4-21

Aan iedere gedachte, ieder gevoel en iedere handeling gaat een keuze vooraf, hoe klein ook. Een keuze die jij, maar dan ook jij alleen maakt. Soms bewust maar eigenlijk voor het overgrote deel onbewust. Gestuurd door mijn overtuigingen beweeg ik me door de dag. Bij iedere keuze wordt onbewust een deel in me aangewakkerd, een deel in mij dat zich per direct aangesproken voelt en reageert vanuit de liefde of pijn die eronder verborgen zit. Rakend aan het moment terug in de tijd dat deze ervaring van pijn of liefde is ontstaan, tegelijk met de overtuiging waar ik nu mijn keuze op fundeer... Een refresh van oude overtuigingen op z’n tijd is daarom zoooooo gewenst en verademend!!!

Lees meer »

#Retreat Yourself donderdag 22-4-21

Ik heb een grote bewondering gekregen voor de intelligentie van mijn lichaam. Stukje bij beetje ontdekte ik dat ook gezondheid een innerlijk proces is en van binnenuit ontstaat. Lichaam & geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar continu. Voor lange tijd heb ik dit onderschat. Maar nu niet meer! Deze wijze intelligentie kan ik niet meer negeren. Dus ga voor een heldere en zuivere geest, doe wat nodig is om deze te creëren voor jezelf en vervuil je niet met negatieve, bezorgde en angstige gedachten...maar vul je geest met positieve, mooie gedachten en je hele lichaam zal daarop direct reageren. En dat, Mooierd, heeft direct een positieve invloed op je gezondheid! Lachen is gezond, ja echt lachen is gezond

Lees meer »

#Retreat Yourself woensdag 21-4-21

Moeten, moeten, moeten... Het woord ‘moeten’ kan je domineren als je niet oplet. Ik hoor het mezelf stiekem vaak genoeg zeggen hoe alert ik er ook op ben... Ongemerkt leggen we onszelf vanalles op. Wat als je ‘moeten’ omzet in ’Moed’. En elke keer dat je jezelf betrapt op iets ‘moeten’, je jezelf afvraagt waar heb ik nu MOED voor nodig? Wat heb ik te doorbreken wat me NU het gevoel van MOETEN geeft? En hoe meer ‘moeten’ je afbreekt hoe dichter je bij je waarheid komt . Super interessant!!! Ik ga verder op ontdekking, doe je mee?

Lees meer »

#Retreat Yourself dinsdag 20-4-21

Spontaniteit... ken je’t? Ben je’t? Wat is het eigenlijk? Toen ik deze quote net zag moest ik daaraan denken. Hoe vaak komt er wel niet iets spontaan in je op. Op een onverwacht moment dat je overlaadt met enthousiasme en een mega goed gevoel!!!Maarrrr...dat je dan net een nanoseconde te lang stil staat en de bullshit stroom van je gedachten en overtuigingen het spontane al op volle kracht heeft weggespoeld ... Dát dus... ik geloof oprecht dat spontane ideeën signalen vanuit ons zijn en passen bij wie we zijn!!

Lees meer »

#Retreat Yourself maandag 19-4-21

En het is weer maandag!! Nog nagenietend (en bijtrekkend 😅) van een super mooi en bijzonder NLP seminar van Emile Ratelband, dat live via Clubhouse was te volgen... De impact op mij van dit seminar was intens. Er gebeurde zoveel waarvan een gedeelte direct voelbaar was en vaak komt er nog een hele rits achteraan in de dagen er na... Dus ik voel me nog een beetje als zo’n geschudde sneeuwbol 🤪, je kent ze vast wel. Komende dagen dwarrelt het rustig weer neer en klaart het zicht verder op... Dit soort dagen zijn echt een cadeautje voor jezelf 🎁 en een boost voor je masterplan called Life ☺️! Ik wens je een hele mooie week & happy monday...

Lees meer »

Ontdek je Innerstyle of coffee....

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze nieuwtjes, inspiratie en interessante aanbiedingen? Schrijf je hieronder in dan houden we je op de hoogte.