I.D.F.N

Il Dolce Far Niente...

Mei 2019 was het, het fragment uit de film Eat, Pray & Love bracht mij de legendarische woorden: Il Dolce Far Niente. In de betekenis van deze woorden, het zalige nietsdoen, ontdek ik keer op keer weer een diepere laag van rust, ontspanning, eenvoud & stilte...en dát is precies wat ik met jullie coffeelovers wil delen. Genieten van je koffie maar nog veel meer van het moment! In het Nietsdoen zit een enorme rijkdom verborgen die je alleen ontdekt door het te gaan doen. Dus geef je er maar eens helemaal aan over, doorbreek je weerstand, je to-do lijst en feel the ultimate happiness of doing nothing!

 

KIES JOUW INNERSTYLE OF COFFEE...

Open Up to your Innerstyle...

Inmiddels is het al een paar geleden dat Reiki onverwachts in 2017 op m’n pad kwam tijdens een bijzondere vakantie op Curaçao. Daar begon meer dan een reis naar de zon. Er begon een reis van diepe persoonlijke ontwikkeling en een wonderlijke weg naar zelfbewustwording besef ik mij nu. Eentje die niet vooraf uitgestippeld kan worden… en die doorwerkt op alle gebieden van het leven. Ik ben dan ook zo blij dat ik deze ontdekking kan delen met andere mooie mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Reiki voor je kan betekenen of heb je interesse in een Innerstyle Consult? Neem gerust contact met me op of wandel een keer aan bij één van de POP-UP koffieproeverijen hier in de omgeving. 

 

Retreat Yourself...

Ga je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment? Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen met je gemoedstoestand doet. En ontdek wat er nog meer in dat moment voor jou verborgen ligt. Puur een momentje uitchecken van werk, socials en hectiek en compleet inchecken bij jezelf. Een soort mini Retreat als cadeautje van mij aan jou! En dat in slechts in 12,5 minuten...

 

MOMENTS OF...

De koffie Collectie bestaat uit verschillende 'Moments of...' en ieder thema heeft z'n eigen betekenis. 

Daily Inspiration - #Retreat Yourself

#Retreat Yourself woensdag 5-5-21

Karakter is in mijn beleving daar waar dát wat als kennis tot je komt, je omzet naar handelen. Je past de kennis toe in je leven en wordt een ervaring rijker... een ervaring waar je jouw eigen-wijsheid uit filtert en vanuit die wijsheid verder leeft... daar ontstaat karakter. ❤️Jouw Innerstyle of Being ❤️ Hoe mooi... Ik wens je een hele mooie dag ☀️

Lees meer »

#Retreat Yourself dinsdag 4-5-21

Ochtendrituelen, we hebben ze allemaal wel, hetzij bewust of onbewust. Maar hoe bewust ‘zet’ jij je energie voor de dag neer? Sta jij stil bij je intentie voor de dag? Ik ben dat de laatste jaren gaan ontdekken... met vallen en opstaan (al yoga’end 😅,schrijvend 📝, mediterend 🧘‍♀️, 🚽 😂) wijzer geworden en inmiddels weet ik hoeveel rust en kracht het me brengt als ik de dag met een bewust moment voor mezelf begin... soms kort soms langer en net waartoe ik me aangetrokken voel. Il Dolce Far Niente is niet voor niets op m’n pad gekomen en leert me iedere keer weer hoe belangrijk dit moment is, zeker in de ochtend.Ik gun je jouw fijne ochtendritueel, perfect voor jou op maat, waar jij goed op gaat en de dag zo fris als een hoentje met een dikke dosis positieve energie in gaat!! Reken maar dat je stevig staat 💪!

Lees meer »

#Retreat Yourself maandag 3-5-21

Ik vind het magisch wat de woorden van quotes voor een uitwerking op mij hebben. Woorden hebben even tijd nodig om bij me binnen te komen. Om de boodschap te begrijpen die er op dat moment voor mij in zit. Ik kan er gerust overheen lezen en voel dat iets me raakt, me vasthoudt, me doet blijven hangen bij een bepaald woord of bepaalde zin. In mij reageert al iets zonder dat m’n verstand het nog begrijpt. Ik voel de aantrekking om iets dieper te onderzoeken, te speurneuzen en dát levert me de mooiste inzichten op 😉👌! Bij deze quote had ik dat ook. Find it out for Yourself wat het effect van de woorden op jou zijn. Waartoe de woorden jou uitnodigen en wees verzekerd van een mooie les ✨!! Be your own teacher 🧑‍🏫!

Lees meer »

#Retreat Yourself zondag 2-5-21

Wat als je de stilte als de constante in alles beschouwd... In de stilte is waar je afweegt of jouw verbreking van de stilte bijdraagt aan het moment... is het vriendelijk, is het nodig, is het waar en voegt het iets toe dat je de stilte doorbreekt? Zo mooi en zo waardevol om je dit af te vragen. Steeds weer... Ik geniet steeds meer van de stilte. Sterker nog, mijn verlangen naar de stilte neemt alsmaar toe. In de stilte zijn en met de stilte zijn. I love it ❤️

Lees meer »

#Retreat Yourself zaterdag 1-5-21

Nature is pleased with Simplicity en wij als mensen ook. Ik geloof oprecht dat het niet bedoeld is om dingen onnodig ingewikkeld te maken ook al doe ik dat vaak genoeg wel. Ergens in me schuilt de eenvoud, de wijsheid en rust om dat wat m’n aandacht vraagt met eenvoud aan te gaan. Het is de kunst om die staat van bewustzijn iedere keer weer te betreden... Ik wens je een mooie dag en gun je de eenvoud in alles wat je doet vandaag 😘

Lees meer »

#Retreat Yourself vrijdag 30-4-21

Laat jij je verbeelding wel eens de vrije loop? Quite exciting.... want hoe vaak sluit je die heerlijke vrije verbeeldingsstroom waar al je creativiteit vrij komt niet af? Puur door het idee en al die stemmetjes die roepen dat het realistisch moet zijn! F*ck realistisch, en laat je verbeelding maar eens ON-GE-GE-NEERD op de vrije loop. Voel hoe je hier met je hele Zijn op reageert en wat er zich vervolgens om jou heen in jouw werkelijkheid voltrekt. Je gelooft je ogen niet 😉✨!! Try it!! Feel it!! Enjoy it!!Ik wens je een hele mooie dag en laat je verbeelding maar eens heerlijk de vrije loop!

Lees meer »

Ontdek je Innerstyle of coffee....

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze nieuwtjes, inspiratie en interessante aanbiedingen? Schrijf je hieronder in dan houden we je op de hoogte.