I.D.F.N

Il Dolce Far Niente...

Mei 2019 was het, het fragment uit de film Eat, Pray & Love bracht mij de legendarische woorden: Il Dolce Far Niente. In de betekenis van deze woorden, het zalige nietsdoen, ontdek ik keer op keer weer een diepere laag van rust, ontspanning, eenvoud & stilte...en dát is precies wat ik met jullie coffeelovers wil delen. Genieten van je koffie maar nog veel meer van het moment! In het Nietsdoen zit een enorme rijkdom verborgen die je alleen ontdekt door het te gaan doen. Dus geef je er maar eens helemaal aan over, doorbreek je weerstand, je to-do lijst en feel the ultimate happiness of doing nothing!

 

KIES JOUW INNERSTYLE OF COFFEE...

Open Up to your Innerstyle...

Inmiddels is het al een paar geleden dat Reiki onverwachts in 2017 op m’n pad kwam tijdens een bijzondere vakantie op Curaçao. Daar begon meer dan een reis naar de zon. Er begon een reis van diepe persoonlijke ontwikkeling en een wonderlijke weg naar zelfbewustwording besef ik mij nu. Eentje die niet vooraf uitgestippeld kan worden… en die doorwerkt op alle gebieden van het leven. Ik ben dan ook zo blij dat ik deze ontdekking kan delen met andere mooie mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Reiki voor je kan betekenen of heb je interesse in een Innerstyle Consult? Neem gerust contact met me op of wandel een keer aan bij één van de POP-UP koffieproeverijen hier in de omgeving. 

 

Retreat Yourself...

Ga je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment? Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen met je gemoedstoestand doet. En ontdek wat er nog meer in dat moment voor jou verborgen ligt. Puur een momentje uitchecken van werk, socials en hectiek en compleet inchecken bij jezelf. Een soort mini Retreat als cadeautje van mij aan jou! En dat in slechts in 12,5 minuten...

 

MOMENTS OF...

De koffie Collectie bestaat uit verschillende 'Moments of...' en ieder thema heeft z'n eigen betekenis. 

Daily Inspiration - #Retreat Yourself

#Retreat Yourself donderdag 13-5-21

Met m’n voeten🦶heerlijk in een Himalaya zoutbadje geniet ik na van een magische start van Hemelvaartsdag. Gisteren besloot ik mijn lieve gezin warm te maken voor een dauwtrap avontuur in de vroege ochtend... Oorspronkelijk is het dauwtrappen afgeleid van een feest uit de vroege tijden waar onze voorouders de wederopbloei van de natuur vierden. Volgens het volksgeloof uit die vroege tijden had de dauw, vooral op bepaalde dagen als deze, een magische en zuiverende kracht. Dus tjop tjop lekker vroeg uit de veren en wat was dit heerlijk om te doen! De pracht van de natuur in de vroege ochtend. De frisse koelte op je gezicht, de zon die z’n opwacht maakt in prachtige kleuren. Ik ben onder de indruk... En ja, zelfs een stukje op 🦶blote voeten 🦶 door het bedauwde gras tussen de konijnenkeutels door gebalanceerd!! En het was de wekker zetten zooooo waard!! Dit smaakt naar meer, to be continued 😉✨🌅...

Lees meer »

#Retreat Yourself woensdag 12-5-21

In de kracht van positiviteit heb ik mijn leven lang geloofd. Iets in mij leidt mij als van nature hier naartoe... In het verleden heb ik dat vaak genoeg laten labelen als naïef, goedgelovig, idealistisch en onrealistisch...en eerlijk ook wel getwijfeld of ik goed zat. Maar toch is mijn natuurlijke neiging naar positiviteit altijd bij me gebleven. En daar ben ik zo ongelofelijk dankbaar voor en gun ik iedereen om mij heen. Haal de positiviteit in jezelf naar boven, laat je niet leiden door negativiteit. Voel hoe je hele gemoed reageert op positiviteit en zie de wereld om je heen veranderen. Jijzelf bent de meester over je gedachten, dus keep up the positive thoughts!! Ik wens je een hele mooie dag en laat de positiviteit vooral lekker stromen 😍!!

Lees meer »

#Retreat Yourself dinsdag 11-5-21

Onderbuikgevoel... een bekend fenomeen, zonder dat het tastbaar is, weten we allemaal wat er hier mee bedoeld wordt. En ook dat dit gevoel heel zuiver is en je achteraf kan beamen dat het klopt. Maar hoe vaak geef je je onderbuikgevoel oprecht de ruimte en stem je dit gevoel af op wat je ❤️ je ingeeft? Met 🌚de nieuwe maan🌚 vanavond om 21.01 uur is het een prachtig moment om je onderbuikgevoel spreektijd te geven en je ❤️ je de weg te laten wijzen. Luister en voel eens echt met al je aandacht... wat heb je te doen de komende tijd? Wat mag je leren? Het hele leven is één groot ‘educational process’.Ik wens je een magisch mooie 🌚Nieuwe Maan 🌚 vandaag, Enjoy it ✨!!!

Lees meer »

#Retreat Yourself maandag 10-5-21

Het lichaam is een enorme bron van wijsheid wat me iedere keer weer verrast. De signalen die het me geeft, soms subtiel, zacht en bijna niet op te merken en soms kan ik er niet omheen, zo overduidelijk 😬. Het lichaam is altijd zuiver en oprecht in haar bedoelingen en heeft het altijd bij het rechte eind. Een raadgever die we altijd en overal bij ons hebben. Ieder plekje van je lichaam wat op een zeker moment je aandacht trekt, heeft een betekenis, een boodschap voor je. Stel je open voor deze wijsheid en luister en voel wat je lichaam je wil vertellen...Ik wens je een hele mooie dag in de aanloop naar de 🌚 nieuwe maan 🌚 morgen om 21.01 uur. Ideale energie om stil te staan bij je intenties voor de komende maanperiode🌙! Enjoy today!!

Lees meer »

#Retreat Yourself zondag 9-5-21

Happy mothersday today ❤️! Een mooie dag, opgedragen aan onze moeders en de vrouwelijke energie en kracht waar zij symbool voor staan. De kracht van feminine energie die in ieder mens aanwezig is... en het fundament vormt om een peaceful & happy world te doen ontstaan, zoals Sai Baba zo mooi verwoord! Hoe mooi om hier eens bij stil te staan en bij wat voor jou de ware betekenis van deze dag is. Ik wens je een hele mooie dag ☀️ en laat je feminine energy maar voluit stromen ❤️!!!

Lees meer »

#Retreat Yourself zaterdag 8-5-21

Het verteren van kennis...het proces dat plaatsvindt tussen education en het vormen van je karakter. Deze quote sluit daarmee zo mooi aan op de woorden die ik gisteren deelde: The end of education is Character’! Laat deze spijsvertering op volle toeren draaien door jouw kennis in volle overgave te leven en in de praktijk te brengen... Overeet jezelf ook niet aan kennis en geef jezelf de ruimte om kennis te verteren 😉... Een valkuil waar ik zelf ook vaak genoeg in tuin, verruil deze eagerness 🤓 voor ruimte om te verteren ☺️🔥!! Dus af en toe ff lekker uitbuiken 😁...Ik wens je een mooie zaterdag!

Lees meer »

Ontdek je Innerstyle of coffee....

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze nieuwtjes, inspiratie en interessante aanbiedingen? Schrijf je hieronder in dan houden we je op de hoogte.