Waarom een Business Retreat? 

Retreat betekent letterlijk jezelf terugtrekken of afzonderen. In een retreat keer je in jezelf en neem je de tijd om te reflecteren, te verdiepen en te vertragen en stil te staan bij hoe het nu werkelijk met jou gaat. Ikzelf beschouw mijn Business Retreats als  gearrangeerde momenten van zalig nietsdoen. Je leert je over te geven aan het zalige nietsdoen, aan het moment, aan het NU...door de onrust, ongemak of misschien spanning heen. En ik ga je daarbij begeleiden... 

 

Sta maar eens stil bij het volgende:

✨ Wat is je grootste persoonlijke of zakelijke uitdaging op dit moment?

✨ Wat zijn je 3 grootste pijnpunten op dit moment?

✨ Wat is je grootste verlangen op dit moment?

✨ Wat schuif je al veel te lang voor je uit zonder door te pakken?

 

Met het beantwoorden van de vragen heb je de ingang gecreëerd voor jouw persoonlijke Business Retreat ! En als er iets is waar ik in geloof dan is het om vanuit ontspanning, rust & innerlijk leiderschap je uitdagingen aan te gaan....en dat kenmerkt mijn Business Retreats! En kenmerkt ook mijn manier van begeleiden. 

De Business Retreats bied ik in verschillende varianten aan dus je kunt zelf kijken waar jouw voorkeur naar uit gaat. Beleef je deze momenten het liefst 1-op-1 of gaat je voorkeur uit naar een Business Retreat met andere gelijkgestemden. Beiden hebben hun voordelen, het is aan jou en daarnaast kan je een 1-op-1 ook heel mooi combineren met een Business Retreat in een groep en andersom... 

Je kunt kiezen uit verschillende varianten Business Retreats: 
- Private Business Retreat (dagprogramma 1-op-1)
- Business Retreat Dagarrangement (dagprogramma voor ondernemers en ondernemende professionals voor max. 8 pers.)
- Corporate Business Retreat (op maat gemaakt dagarrangement voor jouw bedrijf toegespitst op een specifiek bedrijfsvraagstuk of situatie)
- Business Retreat arrangement van 5 losse sessies van 1-1,5 uur

"Ik durf oprecht te zeggen dat ik in 1 dag als mens gegroeid ben."

" Ken je dat gevoel dat je iets moois hebt meegemaakt, maar dat woorden de lading niet dekken? Toch ga ik proberen te beschrijven hoe één volle dag met Annemieke weken later nog effect heeft. Als zzp'er en moeder zijnde werkende vanuit huis ga je snel door in de waan van de dag. Als cadeau besloot ik mijzelf het business retreat van Annemiek te geven. Met recht het beste cadeau voor mijzelf. Ik mag voor alle toekomstige deelnemers hopen dat de locatie ongewijzigd blijft. Wat was dat een verrassing tussen de bossen. Open, magisch, welkom en toch knus. Dat zijn een paar woorden om mijn eerste gedachte bij binnenkomst te omschrijven. Een warm welkom van Annemieke met een HEERLIJKE bak koffie erbij en de start had niet beter gekund. 


De begeleiding van Annemieke is warm, respectvol en toegankelijk. Zij heeft een fijne stem tijdens de begeleidende visualisatie. De opdrachten zijn goed te volgen en de tijd die je daarna krijgt om zelf te ontdekken, te schrijven of om te wandelen is prettig. 
De opgedane kennis heeft mij in een paar weken tijd al veel stappen vooruit geholpen. De ideeën die al langer sudderde zijn nu concreet en inmiddels al een paar uitgevoerd. Ik durf oprecht te zeggen dat ik in 1 dag als mens gegroeid ben. Er is een last van mijn schouders gevallen. Mijn doel is glashelder.

 

Het contact na het retreat met Annemieke is prettig. Ik kan niet wachten op het volgende retreat. Ieder mens mag groeien en de retreat is hier de perfecte boost voor. - Chantal Westhuis"

Meer info?

Ben je geïnteresseerd in één van de Business Retreats en wil je weten hoe ik jouw persoonlijke of zakelijke uitdaging in een krachtig retreat vertaal? Laat hieronder je gegevens achter dan neem ik contact met je op!