Waarom Business  & Retreats zo goed samengaan? 

Ben jij er klaar voor om vanuit Eenvoud, Rust & Ontspanning jouw diepste veranderwens te realiseren? Bij een Retreat  gaat het om vertragen, verstillen en verdiepen. Door de onrust, gejaagdheid of misschien spanning heen... In de ratrace waarin je leeft, gun je jezelf hier vaak geen tijd en ruimte voor en is dit een grote uitdaging. Misschien voel je al wel een tijdje dat je hier behoefte aan hebt maar weet je niet HOE dit te realiseren. En misschien begint je lijf ook al signalen af te geven die je nog effectief de kop in weet te drukken, maar voor hoe lang nog? En dan heb je nog die diepe veranderwens voor jezelf en voor je bedrijf. Eentje waar je al langer mee rond loopt maar nog niet de moed, de kracht of het inzicht hebt om aan te pakken...

 

Wat als je jezelf deze vragen stelt:

✨ Wat is je grootste uitdaging op dit moment?

✨ Wat is je grootste frustratie?

✨ Wat is je diepste veranderwens voor jezelf of voor je bedrijf?

✨ Wat schuif je al veel te lang voor je uit zonder door te pakken?

 

Met het beantwoorden van deze vragen heb je de ingang gecreëerd voor jouw persoonlijke Business Retreat! En als er iets is waar ik in geloof dan is het om vanuit ontspanning, rust & eenvoud dit aan te gaan....Juist als het om jouw business gaat. Je werkt je waarschijnlijk een slag in de rondte IN je bedrijf maar wanneer maak je tijd om te werken AAN jouw bedrijf? Het hoeft niet heel ingewikkeld te zijn en het kan zelfs vanuit ontspanning. Ja, echt! Sterker nog, vanuit ontspanning creëer je de meest magische resultaten! 

 

Binnenkort verschijnt hierover een blog...

Testimonial

"Ik durf oprecht te zeggen dat ik in 1 dag als mens gegroeid ben."

" Ken je dat gevoel dat je iets moois hebt meegemaakt, maar dat woorden de lading niet dekken? Toch ga ik proberen te beschrijven hoe één volle dag met Annemieke weken later nog effect heeft. Als zzp'er en moeder zijnde werkende vanuit huis ga je snel door in de waan van de dag. Als cadeau besloot ik mijzelf het business retreat van Annemiek te geven. Met recht het beste cadeau voor mijzelf. Ik mag voor alle toekomstige deelnemers hopen dat de locatie ongewijzigd blijft. Wat was dat een verrassing tussen de bossen. Open, magisch, welkom en toch knus. Dat zijn een paar woorden om mijn eerste gedachte bij binnenkomst te omschrijven. Een warm welkom van Annemieke met een HEERLIJKE bak koffie erbij en de start had niet beter gekund. 


De begeleiding van Annemieke is warm, respectvol en toegankelijk. Zij heeft een fijne stem tijdens de begeleidende visualisatie. De opdrachten zijn goed te volgen en de tijd die je daarna krijgt om zelf te ontdekken, te schrijven of om te wandelen is prettig. 
De opgedane kennis heeft mij in een paar weken tijd al veel stappen vooruit geholpen. De ideeën die al langer sudderde zijn nu concreet en inmiddels al een paar uitgevoerd. Ik durf oprecht te zeggen dat ik in 1 dag als mens gegroeid ben. Er is een last van mijn schouders gevallen. Mijn doel is glashelder.

 

Het contact na het retreat met Annemieke is prettig. Ik kan niet wachten op het volgende retreat. Ieder mens mag groeien en de retreat is hier de perfecte boost voor. - Chantal Westhuis"

Meer info?

Interesse in een Business Retreat? Vraag hieronder een Koffietalk aan!