Over Mij...

Ik ben Annemieke Helling en in oktober 2019 startte ik I.D.F.N caffè & innerstyle. Een wending die ik niet van te voren had kunnen bedenken. De koffie business kwam op mijn pad en in diezelfde tijd raakte ik geïnspireerd door de Italiaanse levenswijsheid 'Il Dolce Far Niente', dat het zalige nietsdoen betekent. Die woorden die grepen me en hebben me niet meer los gelaten. Ze vormen het fundament onder alles wat ik doe en ik ontdek iedere keer weer een nieuwe laag van dit niets. En laat koffie nu een hele mooie ingang zijn om de kunst van het nietsdoen te verkennen... Coffeelovers laten genieten van hun koffie, maar nog meer van het moment is mijn missie met I.D.F.N! 

 

Naast mijn eigen koffie label heb ik een consultancy bureau waar ik ondernemers en ondernemende mensen help om innerlijke rust in zichzelf te vinden en gejaagdheid en onrust achter zich te laten. Rust, Ontspanning, Eenvoud & Stilte (R.O.E.S.) zijn hierbij belangrijke waarden. Ik geloof dat werkelijke verandering van binnenuit komt en dat is wat mij drijft bij het begeleiden van verandering. Of het nu gaat om een individu, team of organisatie. Ik ben heilig overtuigd van de innerlijke kracht en wijsheid die we als mens van nature bezitten en kunnen ontsluiten om de meest uitdagende vraagstukken aan te gaan en er daadwerkelijk als mens door te groeien en geestelijk loeisterk te worden! Wat mij kenmerkt is m'n rust, positiviteit, bewustzijnsverruimend perspectief en mijn eigenzinnige aanpak. Ik doe het gewoon lekker net even anders. 

 

In 2017 is Reiki op m'n pad gekomen en ben ik ingewijd in de Eerste Graad. In 2018 volgde de Tweede Graad en in oktober 2022 werd ik ingewijd tot Reiki Master. Zo trots als een pauw, het resultaat van een Reiki avontuur dat in 2017 op Curacao onverwachts begon. Een reis die mijn verstand ver te boven ging en ik bovendien met open ticket ben aangegaan. Ik ben blij, heel blij dat ik deze ontdekking heb mogen doen. En dat ik nu met m'n Masterschap ook andere mensen mee kan nemen op deze reis,  ze mag inwijden en leren om Reiki te beoefenen. Het is wonderlijk en tegelijk iets wat zo diep in onze natuur ligt. Terugkijkend besef ik met rode wangen van opwinding dat waar ik toch altijd 'veel te nuchter' voor was en afdeed als 'zweverig' meer waarheid bevat dan ik ooit had kunnen bedenken. Een nieuwe waarheid die ik ben gaan ontrafelen en waar ik me stukje bij beetje verder voor open ging stellen en de verwondering wordt alsmaar groter...we zijn zoveel meer dan we 'denken' te zijn...  En het einde van de verwondering is nog lang niet in zicht...Just Breath, Smile & Retreat Yourself

 

Liefs,