Koffieproeverij & More...

Vanaf april 2022 komen er nieuwe momenten en mogelijkheden om kennis te maken met de koffie & More. Meer hierover binnenkort op de website.  En hou ook de facebook pagina in de gaten voor de pop-up koffieproeverijen hier in de omgeving van Ermelo!

POP-UP Koffieproeverij @Home zaterdag 7 mei a.s. 9-12 uur

Popup-koffieproeverij @home zaterdag 7 mei van 9 tot 12 uur! Dit keer niet op locatie maar gewoon lekker vertrouwd aan de Horsterweg 38 in Ermelo! Koffiebonen, koffiemachines, cadeaupakketten & cadeaubonnen Helemaal leuk met moederdag voor de deur ! Verwen je moeder met een ultiem ‘Il Dolce Far Niente’ ontspanningsmoment en geef haar een heerlijk Innerstyle consult. Een ultiem moment voor haarzelf. Rust, ontspanning & eenvoud in combinatie met Reiki of een mooie kaartlegging… welke moeder wordt daar nu niet blij van ….Kom lekker langs en wie weet val je voor de heerlijke koffie…of scoor je een mooi moederdag cadeau, ik help je graag!!

Tot zaterdag !

Ciao ciao Annemieke

 

Ook op afspraak
Daarnaast kan je ook contact opnemen om een afspraak te maken op jouw moment!  Dus ben jij toe aan heerlijke koffie thuis of op de zaak? Of ben je je aan het oriënteren om nu echt de overstap te maken naar een mooie koffiemachine met verse koffiebonen? Laat de thuisbarista maar in jezelf naar boven komen en maak een afspraak op jouw moment. Laat je koffiemomenten opfleuren en ontdek I.D.F.N caffè & More...

 

Pop-up I.D.F.N koffieproeverij
Je klantbeleving verdiepen met aandacht, gastvrouwschap en heerlijke koffie? Een  pop-up koffieproeverij bij jou in de winkel of bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer info gerust contact op. 

 

Innerstyle Consults
Tijdens de koffie (pop-up) proeverijen kan je natuurlijk ook voor verdere info over de Innerstyle Consults en Intensives bij mij terecht. 

 

Saluti Annemieke Helling
06-50260448