Open up to your Innerstyle...

Heilig overtuigd van de innerlijke kracht die we als mens bezitten, heb ik mijn eigen werkwijze om jou op eigen kracht, een stapje verder te helpen bij de hoofdbrekers waar je aandacht en energie naar uit gaat. Mijn visie is positief en aanpak eigenzinnig... Ik geloof dat jij precies dát aankan wat je op je pad aantreft. met rust, eenvoud en pure ontspanning als uitgangspunt. 

Ik combineer Reiki (Universele levensenergie) met mijn luisterend oor  en dit geeft een krachtige boost om je hoofdbrekers te boven te komen met verrassende inzichten en doorbraken op gebieden die je vaak niet van te voren ziet aankomen. 

Testimonials

"Onthaasten, meer energie voelen, en weer even in het “nu” komen. Zeker in deze onrustige tijden is zo’n Reiki behandeling echt een verademing. Je krijgt weer lucht! Annemieke ontzettend bedankt, en wat fijn dat je ook “breder” kijkt en dus ook coacht. En dat zonder wachttijd…heel fijn.
Behoefte aan rust, ruimte en meer “jezelf” ontdekken op een laagdrempelige wijze? Ik kan het je zeker aanraden. Bel annemieke gerust voor meer info & tarieven. Haar sfeervolle praktijkruimte is aan huis, in Ermelo."

 

"Ik ontving voor het eerst van mijn leven een reiki-behandeling van Annemieke mijn oud-studiegenootje en koffieleverancier. Wat een verwennerij, wat een rust, wat een warmte, wat een zachtheid. Zonder woorden magisch gewoon."

 

"Al weer een tijdje geleden heb ik bij Annemieke een mooi traject mogen volgen. Een “ Intensive Reiki” traject. Drie sessies achter elkaar en daarna nog twee met een week er tussen. Wat een belevenis!
Het begint al met een warme ontvangst en een heerlijke cappuccino (check ook haar koffie aanbod). Zij heeft een prettige plek gecreëerd waar je je helemaal aan haar kunt overgeven. Elke keer weer kwam ik herboren thuis en kon mijn energie meer stromen. Alle puzzelstukjes vielen daarmee meer op z’n plek en het was zo passend bij de stappen die ik maakte. Ik raad het dan ook ten zeerste aan dit jezelf kado te doen. De rake gesprekken maken het helemaal af. Ik zou even kijken op haar website voor haar aanbod."

Meer info?

Wil je meer weten over een persoonlijk of zakelijk consult? Bel me gerust of laat hieronder je gegevens achter dan neem ik contact met jou op.