Retreat Yourself

Wat mooi dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Ik vind niets mooier dan jou mee te nemen in een moment van Nietsdoen, om te vertragen en verstillen. Helemaal op jouw moment, in jouw setting! Ik weet hoe moeilijk Nietsdoen kan zijn maar als je eenmaal je er aan over kan geven is het zalig... Misschien even doorzetten om door de onrust en ongemak heen te komen. Oefening, oefening & oefening heb ik ontdekt. Hoe fijn als ik je daar een beetje bij kan helpen. 


Met deze meditatie neem ik je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment. Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen, bewust bij jezelf zijn, in het NU, met je gemoedstoestand doet. Wat er zich aandient voor jouw aandacht. En natuurlijk wat je nog meer kan ontdekken in dit moment!


Puur een momentje uitchecken van werk, social life, gezin en de rest en compleet inchecken bij jezelf.
Zie het maar als een mini Retreat! Letterlijk het terugtrekken in jezelf en in contact komen met de wijsheid die diep van binnen in je zit en je door deze intense tijden heen kan helpen….

 

Als je de link nog niet hebt, laat hieronder je gegevens achter, dan stuur ik je de code waarmee je toegang krijgt tot de audio opname van de ontspanningsoefening / meditatie, de opname duurt ongeveer 13 minuutjes.

 

Geniet er van en laat me vooral weten hoe je het hebt ervaren!

 

Saluti Annemieke! 

 

JA! Ik ontvang graag de link naar de audio...