Open up to your Innerstyle...

Heilig overtuigd van de innerlijke kracht die we als mens bezitten, heb ik mijn eigen werkwijze om jou op eigen kracht, een stapje verder te helpen bij de hoofdbrekers waar je aandacht en energie naar uit gaat. Mijn visie is positief en aanpak eigenzinnig... Ik geloof dat jij precies dát aankan wat je op je pad aantreft. met rust, eenvoud en pure ontspanning als uitgangspunt. 

Ik combineer Reiki  (Universele levensenergie) met coaching en dit geeft een krachtige boost om je hoofdbrekers te boven te komen met verrassende inzichten en doorbraken op gebieden die je vaak niet van te voren ziet aankomen. 

Testimonial

"Onthaasten, meer energie voelen, en weer even in het “nu” komen. Zeker in deze onrustige tijden is zo’n Reiki behandeling echt een verademing. Je krijgt weer lucht!

Annemieke Helling ontzettend bedankt, en wat fijn dat je ook “breder” kijkt en dus ook coacht. En dat zonder wachttijd…heel fijn.

Behoefte aan rust, ruimte en meer “jezelf” ontdekken op een laagdrempelige wijze? Ik kan het je zeker aanraden. Bel annemieke gerust voor meer info & tarieven. Haar sfeervolle praktijkruimte is aan huis, in Ermelo."

 

"Ik ontving voor het eerst van mijn leven een reiki-behandeling van Annemieke Helling, mijn oud-studiegenootje en koffieleverancier. Wat een verwennerij, wat een rust, wat een warmte, wat een zachtheid. Zonder woorden magisch gewoon."

Let silence take you tot the core of life... (Rumi) 

De stilte leidt je naar het Niets. Het Niets waar alles is en het alles waar je altijd het Niets kunt vinden. In al z'n eenvoud, met alles wat je op dat moment nodig hebt binnen handbereik... 

Tarieven & Arrangementen

Innerstyle Consult 75 min €75

 

Innerstyle Arrangement  

4 Innerstyle Consults 75 min
€ 269 i.p.v. € 300

Innerstyle Intensive Arrangement  

7 Innerstyle Consults 75 min
€ 469  i.p.v. € 525

Dit arrangement heet niet voor niets 'Intensive', de eerste 3 consults vinden in 3 opeenvolgende dagen plaats en de overige 4 consults verspreid over de weken daarop. Lees hier meer over de Intensive.

Meer info?

Wil je meer weten over een persoonlijk of zakelijk consult? Bel me gerust of laat hieronder je gegevens achter dan neem ik contact met jou op.