Innerstyle Consult

Heilig overtuigd van de innerlijke kracht die we als mens bezitten, heb ik mijn eigen werkwijze om jou op eigen kracht, een stapje verder te helpen bij de hoofdbrekers waar je aandacht en energie naar uit gaat. Mijn visie is positief en aanpak eigenzinnig... Ik geloof dat jij precies dát aankan wat je op je pad aantreft. Met rust, eenvoud en pure ontspanning als uitgangspunt. 

Ik combineer Reiki (Universele levensenergie) met een luisterend oor en dit geeft een krachtige boost met verrassende inzichten en doorbraken op gebieden die je vaak niet van te voren ziet aankomen. 

 

Hoe kan Reiki voor jou werken?

  • Reiki bevordert volledige ontspanning
  • Reiki heft blokkades op
  • Reiki bevordert de natuurlijke zelfgenezing
  • Reiki helpt je om open te staan voor je eigen intuïtie 
  • Reiki vitaliseert lichaam en geest
  • Reiki werkt op alle niveaus: fysiek, geestelijke, emotioneel en energetisch
  • Reiki brengt de energiehuishouding in evenwicht
  • Reiki geeft je kracht en energie
  •  De Reiki energie stroomt daarnaar toe waar het nodig is.

 

Reiki?

Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk  'Universele Levensenergie'. Het is een eenvoudige, natuurlijke maar ook zeer effectieve methode van overdragen van universele levensenergie. Rei betekent universeel en Ki is energie. Alles wat leeft ,planten, dieren, mensen, heeft die energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte. Die energie bevindt zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven. Tijdens een Reikibehandeling stem je eigenlijk heel bewust af op deze altijd beschikbare universele levensenergie en kan je even heerlijk je batterij opladen. 

 

Diepe ontspanning, rust  & innerlijk leiderschap

De kracht van Reiki is in mijn ogen de totale ontspanning die het brengt in jouw systeem. En vanuit die ontspanning dient zich vanzelf aan dát wat jouw aandacht vraagt. Je kunt Reiki dus heel mooi inzetten bij zowel persoonlijke- als zakelijk vraagstukken. Je kunt er alle kanten mee op en in al z'n eenvoud stroomt de energie precies daarheen waar het nodig is. Vaak gepaard met inzichten, emotionele ontlading, diepe ontspanning en innerlijke rust. 

 

Ervaringen van mijn klanten...

"Onthaasten, meer energie voelen, en weer even in het “nu” komen. Zeker in deze onrustige tijden is zo’n Reiki behandeling echt een verademing. Je krijgt weer lucht! Annemieke ontzettend bedankt, en wat fijn dat je ook “breder” kijkt en dus ook coacht. En dat zonder wachttijd…heel fijn.
Behoefte aan rust, ruimte en meer “jezelf” ontdekken op een laagdrempelige wijze? Ik kan het je zeker aanraden. Bel annemieke gerust voor meer info & tarieven. Haar sfeervolle praktijkruimte is aan huis, in Ermelo."

 

"Ik ontving voor het eerst van mijn leven een reiki-behandeling van Annemieke mijn oud-studiegenootje en koffieleverancier. Wat een verwennerij, wat een rust, wat een warmte, wat een zachtheid. Zonder woorden magisch gewoon."

 

"Al weer een tijdje geleden heb ik bij Annemieke een mooi traject mogen volgen. Een “ Intensive Reiki” traject. Drie sessies achter elkaar en daarna nog twee met een week er tussen. Wat een belevenis!
Het begint al met een warme ontvangst en een heerlijke cappuccino (check ook haar koffie aanbod). Zij heeft een prettige plek gecreëerd waar je je helemaal aan haar kunt overgeven. Elke keer weer kwam ik herboren thuis en kon mijn energie meer stromen. Alle puzzelstukjes vielen daarmee meer op z’n plek en het was zo passend bij de stappen die ik maakte. Ik raad het dan ook ten zeerste aan dit jezelf kado te doen. De rake gesprekken maken het helemaal af. "

 

Tarief Innerstyle Consult
De kosten voor een Innerstyle consult (1,5 uur) bedragen €90 incl. 21% btw.

Daarnaast bied ik een Innerstyle Arrangement van 5 sessies aan en een 'Intensive' arrangement waarin de eerste 3 sessies op 3 opeenvolgende dagen plaats vinden en de 2 resterende sessies in de weken daaropvolgend. Een giga mooie boost van jouw proces, dat doorwerkt op alle niveaus, fysiek, geestelijk, emotioneel en energetisch. 

 

Innerstyle Arrangement  

5 Innerstyle Consults (1,5 uur)

€ 410  i.p.v. € 450 incl. 21% btw.

 

Innerstyle Intensive Arrangement  

5 Innerstyle Consults (1,5 uur)
€ 410  i.p.v. € 450 incl. 21% btw.

 

Wat betekent Reiki voor mij?

Inmiddels is het al een paar geleden dat Reiki onverwachts in 2017 op m’n pad kwam tijdens een bijzondere vakantie op Curaçao. Daar begon meer dan een reis naar de zon. Er begon een reis van diepe persoonlijke ontwikkeling en een wonderlijke weg naar zelfbewustwording besef ik mij nu. Eentje die niet vooraf uitgestippeld kan worden… en die doorwerkt op alle gebieden van het leven. Ik ben dan ook zo blij dat ik deze ontdekking kan delen met andere mensen. 

 

Nadat ik in 2017 de Eerste Reiki Graad in Curacao ontving, volgde in 2018 de Tweede Graad en daarmee dus ook de mogelijkheid om Reiki op afstand te geven. Super mooi...en zeker zo krachtig! In de jaren die daarop volgde ben ik Reiki verder zelf gaan ontdekken en begonnen met anderen te behandelen. Dit blijft een magische ervaring, in al z'n eenvoud. En dat is wat ik er zo mooi aan vind en één van mijn grootste lessen: de kracht van de eenvoud. Inmiddels ben ik in oktober 2022 tot Reiki Master ingewijd. Daarmee wordt het mogelijk om ook andere mensen in te wijden in Reiki l en Reiki ll waardoor ik dit werk weer door mag geven! 

 

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Reiki voor je kan betekenen en heb je interesse in een Innerstyle Consult of Intensive of Reiki l of ll cursus? Neem gerust contact met me op. Als je lichamelijke klachten hebt dan is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen. 

OF...

Of weet je genoeg en is het voor jou nu het moment om door te pakken?! Dan kan je hier direct je Innerstyle consult aanvragen...en neem ik binnen 24 uur contact met je op om jouw consult in te plannen! Geen wachtlijst dus gelijk actie!