Reiki Consult

Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk  'Universele Levensenergie'. Het is een eenvoudige, natuurlijke maar ook zeer effectieve methode van overdragen van universele levensenergie. Rei betekent universeel en Ki is energie. Alles wat leeft ,planten, dieren, mensen, heeft die energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte. Die energie bevindt zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven. Tijdens een Reikibehandeling stem je eigenlijk heel bewust af op deze altijd beschikbare universele levensenergie en kan je even heerlijk je batterij opladen. 

 

Hoe kan Reiki voor jou werken?

  • Reiki bevordert volledige ontspanning
  • Reiki heft blokkades op
  • Reiki bevordert de natuurlijke zelfgenezing
  • Reiki helpt je om open te staan voor je eigen intuïtie 
  • Reiki vitaliseert lichaam en geest
  • Reiki werkt op alle niveaus: fysiek, geestelijke, emotioneel en energetisch
  • Reiki brengt de energiehuishouding in evenwicht
  • Reiki geeft je kracht en energie
  •  De Reiki energie stroomt daarnaar toe waar het nodig is.

 

Diepe ontspanning & rust  

De kracht van Reiki is in mijn ogen de totale ontspanning die het brengt in jouw systeem. En vanuit die ontspanning dient zich vanzelf aan dát wat jouw aandacht vraagt. In al z'n eenvoud stroomt de energie precies daarheen waar het nodig is. Vaak gepaard met inzichten, emotionele ontlading, diepe ontspanning en innerlijke rust. Het mooie aan Reiki is dat het doorwerkt op alle niveau's van ons mens-zijn, zowel fysiek, geestelijk, emotioneel als energetisch.  De behandeling duurt ongeveer 1,5 half uur. 

 

Ervaringen van mijn klanten...

"Onthaasten, meer energie voelen, en weer even in het “nu” komen. Zeker in deze onrustige tijden is zo’n Reiki behandeling echt een verademing. Je krijgt weer lucht! Annemieke ontzettend bedankt, en wat fijn dat je ook “breder” kijkt en dus ook coacht. En dat zonder wachttijd…heel fijn.
Behoefte aan rust, ruimte en meer “jezelf” ontdekken op een laagdrempelige wijze? Ik kan het je zeker aanraden. Bel annemieke gerust voor meer info & tarieven. Haar sfeervolle praktijkruimte is aan huis, in Ermelo."

 

"Ik ontving voor het eerst van mijn leven een reiki-behandeling van Annemieke mijn oud-studiegenootje en koffieleverancier. Wat een verwennerij, wat een rust, wat een warmte, wat een zachtheid. Zonder woorden magisch gewoon."

 

Tarief Reiki Consult (ongeveer 1,5 uur)
€ 90 (bij voorkeur contant betalen)

Naast het Reiki consult bied ik ook een Innerstyle Consults aan welke ook een 'intensive' variant kent. 

En...

En weet je genoeg en is het voor jou nu het moment om door te pakken?! Dan kan je hier direct je Reiki Behandeling aanvragen...en neem ik binnen 24 uur contact met je op om jouw consult in te plannen! Geen wachtlijst dus gelijk actie!