Midwinter Magic (Business) Experience 2023

Op zondag 26 november a.s. begint de adventstijd voor mij. Vier zondagen voor Midwinter wat dit jaar op 22 december om 4:27 uur valt. Een paar jaar geleden ontdekte ik dat de laatste weken van het jaar magische verdieping in mijzelf bieden. Het is een bijzondere tijd die in de oudheid al werd gekoesterd om naar binnen te keren, te reflecteren en om vooruit te kijken. En zo ben ik deze weken de afgelopen jaren ook steeds meer gaan koesteren.

 

In het bijzonder de 12 nachten en opvolgende dagen vanaf de winterzonnewende. Deze dagen staan ook wel bekend als de Yule tijd. Een periode die je uitnodigt om naar binnen te keren temidden van al het feestgedruis, drukte, hectiek en afronding van dit jaar. Maar ook een periode waarin de sluier naar ons onbewuste heel dun is en we bovendien een sneakpeak kunnen nemen in het komende jaar. Hoe dan, zal je denken? En dat is precies waar ik je bewust van maak in de Midwinter Magic Experience. Je gaat dit helemaal zelf ondervinden. Eenvoudig, ontspannen en op jouw manier. Voor jezelf maar ook voor jou als ondernemer of ondernemende professional.

 

Het is GOUD om dit te doen en juist daarom wil ik jou uitnodigen om deze Midwinter Magic periode te gaan verkennen. De Experience begint op jouw eerste advent zondag (26 nov of 3 dec) en gaat verder de verdieping in op 21 december, de avond voor de winterzonnewende wanneer de Yule nachten beginnen. En het eindigt begin januari 2024.

 

Alle ins en outs vertel ik je tijdens jouw persoonlijke kick-off consult. Je gaat gedurende de experience verder leren naar binnen te keren en je af te stemmen op het komende nieuwe jaar. En het gave is dat je daarmee je eigen voorspelling van het nieuwe jaar stap voor stap maakt. Heel bijzonder om te doen en een waardevol naslagwerk voor 2024, waar je iedere maand weer even in kunt duiken. Je zal jezelf versteld doen staan…

 

Kijk voor meer info op https://idfncaffe-innerstyle.nl/midwinter-magic-experience-2023/

 

P.s. hieronder kan je ook de gratis Retreat Yourself Meditatie aanvragen. Met deze meditatie neem ik je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment. Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen, bewust bij jezelf zijn, in het NU, met je gemoedstoestand doet. Wat er zich aandient voor jouw aandacht. En natuurlijk wat je nog meer kan ontdekken in dit moment! Een mooie opwarmer voor de info avond! Enjoy!