Herfst (Business) Retreat 

Zaterdag 28 oktober 2023

Soms is het meest krachtige wat je kunt doen even helemaal niets. Maar tegelijk is dat juist ook super moeilijk. Je hoofd ratelt maar door welke actie(s) je moet ondernemen en van gekkigheid weet je niet waar te beginnen…

Jezelf leren kennen in dit soort momenten is echt goud waard. Wetende dat de stilte de ware betekenis van de situatie voor jou verhuld. En wetende dat de oplossing zich in jouw oprechte aanwezigheid in die stilte vaak ook onthult. Dit mechanisme in jezelf, kun je trainen. Beschouw het als een bewustzijnspier die je als het ware traint. En gedurende de dag worden je als vanzelf allerlei mogelijkheden (lees: situaties) aangereikt waarin je deze fictieve spier prachtig kunt trainen. Je moet het alleen nog even willen zien .

 

Op zaterdag 28 oktober a.s. verzorg ik van 9 tot 15 uur een krachtige workout specifiek om deze bewustzijnspier te trainen op een magisch mooi plekje in Ermelo. Wil jij je bewustzijn in SHAPE brengen? En daarbij zakelijk of persoonlijk een nieuwe dimensie in jezelf verkennen? Overstijg je intellect en open je voor de onbewuste wereld die er volledig op jou ligt te wachten… en duik mee de Yurt in tijdens het Herfst (Business) Retreat!

 

Kijk voor meer info op www.idfncaffe-innerstyle.nl

 

P.s. hieronder kan je ook de gratis Retreat Yourself Meditatie aanvragen. Met deze meditatie neem ik je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment. Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen, bewust bij jezelf zijn, in het NU, met je gemoedstoestand doet. Wat er zich aandient voor jouw aandacht. En natuurlijk wat je nog meer kan ontdekken in dit moment! Een mooie opwarmer voor de info avond! Enjoy!