Card Reading Sessie

Een Card Reading sessie is een prachtig middel om jezelf inzicht te verschaffen in de hoofdbrekers waar je aandacht en energie naar uit gaat. Ik werk met verschillende carddecks die ik combineer om jou verder op weg te helpen. Het geeft een krachtige boost met verrassende inzichten op gebieden die je niet van te voren ziet aankomen. Het is een mooie manier om vertrouwd te raken met je intuïtie... 

 

Heilig overtuigd van de innerlijke kracht die we als mens bezitten, heb ik mijn eigen werkwijze om jou op eigen kracht, een stapje verder te helpen bij de hoofdbrekers waar je aandacht en energie naar uit gaat. Mijn visie is positief en aanpak eigenzinnig... Ik geloof dat jij precies dát aankan wat je op je pad aantreft. Met rust, eenvoud en pure ontspanning als uitgangspunt. 

 

Innerlijk leiderschap

De kracht van een Card Reading Sessie is de eenvoud & overgave die het van je vraagt. Het is een rechtstreeks beroep op jouw innerlijk leiderschap en om je intuïtie te laten spreken. De waarheid is altijd voorhanden en hiermee vertrouwd raken, hoe je tot jouw eigen waarheid kunt wenden, dat is wat je leert in een Card Reading Sessie. Je wordt verrast door je eigen-wijsheid! 

 

Tarief Card Reading Sessie (1 uur)
€ 65 (bij voorkeur contant te betalen)

Naast de Card Reading Sessies bied ik ook een Reiki stoelbehandeling, een Reiki Behandeling aan (1 uur) en Innerstyle Consults (1,5) die ook in een 'intensive' variant kent. 

OF...

Of weet je genoeg en is het voor jou nu het moment om door te pakken?! Dan kan je hier direct je Innerstyle consult aanvragen...en neem ik binnen 24 uur contact met je op om jouw consult in te plannen! Geen wachtlijst dus gelijk actie!