Retreat Yourself

 

Ontspanning, rust & innerlijk leiderschap

Als er iets is waar ik in geloof dan is het om vanuit ontspanning, rust & innerlijk leiderschap je persoonlijke en zakelijke uitdagingen aan te gaan....Als je te midden van alle drukte en hectiek enkel bij het idee aan een dag van rust, complete aandacht voor jezelf, los van verwachtingen en to-do-lijstjes, een heel aangenaam gevoel krijgt of juist compleet in de onrust en spanning schiet, dan is mijn Business Retreat Try Out echt iets voor jou!

 

Gearrangeerd moment van zalig nietsdoen
Je kunt het zien als een gearrangeerd moment van zalig nietsdoen zoals de Italianen zeggen: ‘Il dolce far niente’. Een dag waarin je gaat vertragen, verstillen, tot rust en ontspanning komt en vanuit daar een aanvliegroute van persoonlijke en zakelijke uitdagingen ontdekt die je een krachtige energie oplevert om ze te realiseren......En dit mooie proces breng ik in beweging met Business Retreats.

 

Business Retreat Try Out 
Nu heb ik de stoute schoenen aangetrokken en organiseer ik vrijdag 27 november mijn allereerste Try Out op een bijzondere locatie in de Elspeetse bossen waar ik 7 ondernemers/professionals kan ontvangen. In een kleine groep waar ieder z'n eigen innerlijke belevenis beleeft! Het programma is van 10 tot 16 uur en ik bied het aan voor een mooie try out prijs van €99 (ex. btw) inclusief lunch en versnaperingen! 

Hoe lekker is het idee om met ‘zalig nietsdoen', juíst van alles in beweging te zetten zowel persoonlijk als zakelijk? Ik word er blij van en ik dacht misschien jij ook... Voel je nu al dat je hier bij wilt zijn?! Laat het me weten! Ik kan maar 7 plekjes aanbieden!

 

Business Retreat Try Out
- Vrijdag 27 november 2020
- van 10.00 tot 16.00 uur
- Hotel & congrescentrum Mennorode in Elspeet
- €99 (exclusief btw) inclusief lunch 

 

Ja ik wil...

Ben je er bij vrijdag 27 november a.s.? Laat het me weten!