Waarom Business  & Retreats zo goed samengaan? 

Retreat betekent letterlijk jezelf terugtrekken of afzonderen. In een retreat  neem je de tijd om te reflecteren, te verdiepen en te vertragen en stil te staan . Ikzelf beschouw mijn Business Retreats als  gearrangeerde momenten van zalig nietsdoen. Je leert je over te geven aan het zalige nietsdoen, aan het moment, aan het NU...door de onrust, ongemak of misschien spanning heen. En ik ga je daarbij begeleiden... 

 

Sta maar eens stil bij het volgende:

✨ Wat is je grootste persoonlijke of zakelijke uitdaging op dit moment?

✨ Wat is je grootste pijnpunt?

✨ Wat is je diepste veranderwens voor jezelf of voor je bedrijf?

✨ Wat schuif je al veel te lang voor je uit zonder door te pakken?

 

Met het beantwoorden van deze vragen heb je de ingang gecreëerd voor jouw persoonlijke Business Retreat! En als er iets is waar ik in geloof dan is het om vanuit ontspanning, rust & eenvoud dit aan te gaan....

De Business Retreats bied ik in verschillende varianten aan dus je kunt zelf kijken waar jouw voorkeur naar uit gaat. 

- Personal Business Retreat (1-op-1 programma van 3 uur aaneengesloten)
- Business Retreat Experience (in een groep met max. 10 pers.)
- Corporate Business Retreat (op maat gemaakt groepsprogramma toegespitst op de veranderwens)

"Ik durf oprecht te zeggen dat ik in 1 dag als mens gegroeid ben."

" Ken je dat gevoel dat je iets moois hebt meegemaakt, maar dat woorden de lading niet dekken? Toch ga ik proberen te beschrijven hoe één volle dag met Annemieke weken later nog effect heeft. Als zzp'er en moeder zijnde werkende vanuit huis ga je snel door in de waan van de dag. Als cadeau besloot ik mijzelf het business retreat van Annemiek te geven. Met recht het beste cadeau voor mijzelf. Ik mag voor alle toekomstige deelnemers hopen dat de locatie ongewijzigd blijft. Wat was dat een verrassing tussen de bossen. Open, magisch, welkom en toch knus. Dat zijn een paar woorden om mijn eerste gedachte bij binnenkomst te omschrijven. Een warm welkom van Annemieke met een HEERLIJKE bak koffie erbij en de start had niet beter gekund. 


De begeleiding van Annemieke is warm, respectvol en toegankelijk. Zij heeft een fijne stem tijdens de begeleidende visualisatie. De opdrachten zijn goed te volgen en de tijd die je daarna krijgt om zelf te ontdekken, te schrijven of om te wandelen is prettig. 
De opgedane kennis heeft mij in een paar weken tijd al veel stappen vooruit geholpen. De ideeën die al langer sudderde zijn nu concreet en inmiddels al een paar uitgevoerd. Ik durf oprecht te zeggen dat ik in 1 dag als mens gegroeid ben. Er is een last van mijn schouders gevallen. Mijn doel is glashelder.

 

Het contact na het retreat met Annemieke is prettig. Ik kan niet wachten op het volgende retreat. Ieder mens mag groeien en de retreat is hier de perfecte boost voor. - Chantal Westhuis"

Meer info?

Ben je geïnteresseerd in één van de Business Retreats en wil je weten hoe ik jouw persoonlijke of zakelijke veranderwens in een krachtig retreat vertaal? Vraag hieronder een Koffietalk aan!