Personal Business Retreat

 

Ontspanning,  Rust & Eenvoud

Als er iets is waar ik in geloof dan is het om vanuit ontspanning, rust & eenvoud je persoonlijke en zakelijke uitdagingen aan te gaan... en je diepste veranderwensen voor jou en je bedrijf te realiseren. Als je te midden van alle drukte en hectiek bij het idee aan rust, ontspanning, even geen to-do-lijst al in de stress schiet, dan is een Personal Business Retreat echt iets voor jou! Ik ontdekte, hoe hoger de weerstand is om gas terug te nemen, hoe hoger het verborgen potentieel!

 

Personal Business Retreat 
Het werkt eenvoudig. Wil jij jouw transformatie in beweging zetten? Ben je klaar met het gejaagde gedoe en heb je ambitie te over maar weet je van gekkigheid niet waar je moet beginnen? Join me en ik neem je mee om vanuit eenvoud, rust & ontspanning jouw diepste veranderwensen te realiseren. Tijdens de Personal Business Retreat zetten we dit proces in beweging...

 

Match?

Sta je te trappelen en wil je dit aan jezelf cadeau doen? Dan nodig ik je van harte uit om de Quickscan aan te vragen. Op basis van de Quickscan en een daarop volgende kennismaking vogelen we samen uit of wij ook daadwerkelijk een match zijn! Is dat het geval dan plannen we samen een datum in voor het Personal Business Retreat.   

 

Personal Business Retreat 
- Data in overleg
- Keuze van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur
- Locatie in overleg
- Nu tijdelijk voor €397 i.p.v. €547 (exclusief btw) inclusief verzorging van de innerlijke mens... 

 

Ja ik ontvang graag de Quickscan!