21 december 2020 - Beleef deze magische dag bewust...

Gepubliceerd op 21 december 2020 om 11:02

JUST BREATH, SMILE & RETREAT YOURSELF...

Vandaag is het zover!! De winterzonnewende om 11.02 uur en the Great Conjunction (een hele bijzondere samenstand van de planeten Jupiter en Saturnus) om 19.22 uur onze tijd. Misschien ben je er nooit mee bezig geweest en interesseert het je niet direct. Dat had ik ook tot ik me steeds meer openstelde voor de energie op dit soort dagen en ging ontdekken hoe fijn het is om te verbinden met mezelf en met de energie.

Ik vind er rust, ontspanning en krachtig innerlijk leiderschap … en dat gun ik iedereen, juist nu. Wat ik heb gemerkt is dat ik dit kon ontdekken omdat ik tijd en ruimte nam om te verstillen, te vertragen en naar binnen te keren, de grootste uitdaging die ik kende…want door denderen is natuurlijk veel gemakkelijker. Maar daarmee ontneem je jezelf speciaal vandaag echt magische momenten van inzicht, wijsheid, rust, ontspanning en innerlijk leiderschap, dat is toch zonde? Sluit 2020 bewust af en ga 2021 fris in...

Dus mijn tip aan jou, besef dat deze dag bij uitstek 'Il Dolce Far Niente', het zalige nietsdoen, je heel veel kan brengen, je hoeft je er enkel voor open te stellen en de energie van vandaag met open armen aan te nemen. Neem iets langer de tijd voor je kopje koffie, en...

✨ Keer naar binnen.

✨ Sta een moment rustig stil bij wat je dit jaar allemaal hebt meegemaakt.

✨Waar je dankbaar voor bent.

✨Waar je van geleerd hebt.

✨Welke pijn je hebt gevoeld en

✨Welke geluksmomentjes er zijn geweest.

✨Wat je in 2020 achter je wilt laten...

✨Wat je mee wilt nemen in 2021...

✨Wat je intenties en doelen zijn voor 2021...

 

Beleef de kracht van verbinding en van intentie als je zo stil staat in het moment en je afstemt op jouw innerlijke wereld, jouw intenties voor jezelf en voor onze wereld waarin we leven. En voel maar eens wat dat met je energie doet.

Dus lieve mensen, hoe je ook kiest om deze dag te beleven, ik gun het je van harte om een mooi magisch moment met aandacht en diepe aanwezigheid in jezelf te beleven: Just Breath, Smile & Retreat Yourself…

Saluti Annemieke

 


«   »