10-10-2020 feel the vibe...

Gepubliceerd op 10 oktober 2020 om 14:58

Guilty Pleasure
Feel the vibe 10-10-2020! Vandaag is een guilty pleasure dag bij uitstek voor mij met de 10-10-2020 datum! Mijn ‘guilty pleasure’ is het ontdekken van de symboliek en betekenis van ‘toevallige’ ingevingen of situaties die op mijn pad komen en m’n aandacht trekken. En zo’n dag als vandaag brengt bijzondere energie met zich mee vanwege de synchroniciteit in de datum (1122). Energie is in eerste instantie best een lastig te vatten ‘iets’. Maar ik merkte toen ik me onbevooroordeeld en nieuwsgierig er voor open begon te stellen, ik er ook een hele mooie logica en kracht in ontdekte.

Wat zo waardevol aan dit soort dagen is, is dat de sluier naar je onbewuste dunner is. Je komt daardoor gemakkelijker in contact met jezelf en jouw werkelijke binnenwereld en wat daar leeft. Je bent gevoeliger voor ingevingen en voor thema’s en patronen die om jouw aandacht vragen.

Mag ik je een kleine tip geven voor vandaag? Pak een momentje voor jezelf (en neem een lekker kopje koffie ☕️😉). En ga op onderzoek uit wat de 10-10-2020 energie met jou doet! Hoe voel je je? Welke thema’s en emotionele ladingen duwen zich naar de oppervlakte om je aandacht te vragen? Vanuit een moment van even helemaal nietsdoen dit laten gebeuren ...Niets meer en niets minder, thuis of onderweg, op de toilet of in het bos, het maakt niet uit. Just breath, smile & remember….en laat de energie van 10-10-2020 haar ding doen!

De letterlijke betekenis van guilty pleasure is ‘een stiekeme geneugte’ en zo heb ik mijn interesse in symboliek en energie lange tijd beschouwd omdat het een beetje ‘gek’ was om overal een betekenis achter te zoeken. Maar m’n interesse in hoe energie werkt is niet meer te stoppen… En inmiddels besef ik me dat het ook niet meer voelt als guilty pleasure. Ik voel en weet dat ik juist alleen maar meer mensen nieuwsgierig wil maken om zich open stellen voor hoe energie werkt en voor je kan werken. Dus dan maar een beetje gek zijn 😉!

 

Maak er een mooie dag van!

 

Ciao ciao Annemieke


«   »