I.D.F.N

Il Dolce Far Niente...

Mei 2019 was het, het fragment uit de film Eat, Pray & Love bracht mij de legendarische woorden: Il Dolce Far Niente. In de betekenis van deze woorden, het zalige nietsdoen, ontdek ik keer op keer weer een diepere laag van rust, ontspanning, eenvoud & stilte...en dát is precies wat ik met jullie coffeelovers wil delen. Genieten van je koffie maar nog veel meer van het moment! In het Nietsdoen zit een enorme rijkdom verborgen die je alleen ontdekt door het te gaan doen. Dus geef je er maar eens helemaal aan over, doorbreek je weerstand, je to-do lijst en feel the ultimate happiness of doing nothing!

 

KIES JOUW INNERSTYLE OF COFFEE...

Open Up to your Innerstyle...

Inmiddels is het al een paar geleden dat Reiki onverwachts in 2017 op m’n pad kwam tijdens een bijzondere vakantie op Curaçao. Daar begon meer dan een reis naar de zon. Er begon een reis van diepe persoonlijke ontwikkeling en een wonderlijke weg naar zelfbewustwording besef ik mij nu. Eentje die niet vooraf uitgestippeld kan worden… en die doorwerkt op alle gebieden van het leven. Ik ben dan ook zo blij dat ik deze ontdekking kan delen met andere mooie mensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Reiki voor je kan betekenen of heb je interesse in een Innerstyle Consult? Neem gerust contact met me op of wandel een keer aan bij één van de POP-UP koffieproeverijen hier in de omgeving. 

 

Retreat Yourself...

Ga je mee in een heerlijk relaxed ontspanningsmoment? Zodat je zelf kan ervaren wat een moment van nietsdoen met je gemoedstoestand doet. En ontdek wat er nog meer in dat moment voor jou verborgen ligt. Puur een momentje uitchecken van werk, socials en hectiek en compleet inchecken bij jezelf. Een soort mini Retreat als cadeautje van mij aan jou! En dat in slechts in 12,5 minuten...

 

MOMENTS OF...

De koffie Collectie bestaat uit verschillende 'Moments of...' en ieder thema heeft z'n eigen betekenis. 

Daily Inspiration - #Retreat Yourself

#Retreat Yourself maandag 12-4-21

Vanochtend vroeg om 4.32 uur was het Nieuwe Maan! Ook al kan ik de 🌑 niet zien, ze is er, met al haar energie, met al haar kracht. Een glimp van haar in je gedachten is voldoende om je op haar af te stemmen en de rustgevende en openende vibe waar te nemen. De versterkende kracht voor een nieuw begin, een blanco canvas die je zelf mag kleuren 🌈...wat wil jij vanuit het diepste van je ❤️ realiseren? Neem hier vandaag maar eens een moment voor (😉☕️👌), en laat het vol kleur tot leven komen in je verbeelding en voel hoe je hele lijf reageert...✨ Met deze Nieuwe Maan in Ram, het eerste teken uit de dierenriem, start vandaag het nieuwe astrologische jaar🍾🥂! Nou, als dat geen feest wordt, let the magic begin 💫!!Happy New Moon lieve allemaal!!

Lees meer »

#Retreat Yourself zondag 11-4-21

De betekenis van ‘Service’ kreeg onlangs een ✨ nieuw jasje ✨voor mij! Service associeerde ik meer met aandacht, klantvriendelijkheid & repareren ⚙️😂 maar bezien door de ogen van liefde krijgt het een andere betekenis. Dát waar je echt goed in bent, waar je passie ligt en waar je ❤️ daadwerkelijk harder van gaat kloppen. Dát waar jij als geen ander iemand mee kan helpen. 🪄Tover 🪄dat om tot jouw service! En met ieder stukje dat je hierin ontdekt bij jezelf en in actie omzet, realiseer je gelijktijdig een stukje service optimalisatie... hoe mooi!!!‘Love must express itself as service’

Lees meer »

#Retreat Yourself zaterdag 10-4-21

Deze mooie liefdevolle ❤️👌intenties👌❤️ als uitgangspunt voor het leven, je bedrijf, je relaties, voor alles... Eenvoudig, duidelijk en transfomerend. En volgens mij een mooie springplank op weg naar Self-Realisation! Alles wat je denkt, voelt en doet kan je terugbrengen naar deze 4 reminders die Sai Baba meegeeft. Afgelopen week las ik een prachtig boek over deze bijzondere ‘goeroe’ en het heeft me enorm geïnspireerd om weer op een diepere laag naar mezelf te kijken. Naar wat ik hier kom doen 🌍😇, kom brengen 🤲 en mezelf kom leren 👩🏼‍🎓. En ik kan je zeggen, it feels GOOD 🥰!!!Ik wens je een heerlijk weekend and Love all. Serve all. Help ever. Hurt never ❤️✨!!!

Lees meer »

#Retreat Yourself vrijdag 9-4-21

Ik word oprecht blij van deze quote! Hoe mooi is het om je idealen, dat waar je diep vanuit je ❤️ in gelooft en van weet dat de wereld er een stukje beter van wordt, om dát om te zetten in actie! Geef je maar eens ON-GE-GE-NEERD over aan jouw oprechte idealen en laat je verrassen door de ✨magic✨die dan ontstaat...

Lees meer »

#Retreat Yourself donderdag 8-4-21

Pijn of liefde? Neem jij je beslissingen uit pijn 😣 of liefde? Van het nemen van een kopje koffie ☕️ tot rigoureuze beslissingen in je leven. Laat jij je leiden door pijn of liefde? Toen ik hier op ging letten werd het me duidelijk hoe vaak ik van nature mij liet leiden door pijn. Het vermijden van pijn en ongemak, wat heel logisch is want pijn is nou eenmaal niet fijn... Maar het draagt wel de mogelijkheden voor groei in zich. De uitdaging om je hiervoor te openen. Pijnlijk, ja! Gemakkelijk, nee! Krachtig, ja! Weet dat achter de opgeruimde pijn onze True Nature ligt: Purity, Peace & Joy ✨! Een hele fijne dag en bring some Purity, Peace & Joy in it ✨😃!

Lees meer »

#Retreat Yourself woensdag 7-4-21

Met sporen van sneeuw ❄️ in het koude gure weer keek ik vanochtend naar buiten... verlangend naar de zon 😎, de warmte ☀️, de lente 🌱... maar ik mag nog even geduld opbrengen. Net als we voor ‘andere’ zaken op dit moment ook nog even geduld mogen opbrengen. Niet altijd gemakkelijk en vraagt soms het uiterste van jou en mij. En toch weet ik dat we allemaal in staat zijn om dit te kunnen, te overwinnen en er f*cking krachtiger van te worden, juist als het moeilijker wordt. Ga op die momenten maar eens op zoek naar de liefde, gek misschien? Ongemakkelijk misschien? Zou niet weten HOE misschien? En toch weet je wel hoe 😉. Enkel jouw besluit dit te willen doet de liefde al naar je toe komen... ✨Try it, Feel it and....Speak with Love and it becomes Truth✨!!

Lees meer »

Ontdek je Innerstyle of coffee....

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze nieuwtjes, inspiratie en interessante aanbiedingen? Schrijf je hieronder in dan houden we je op de hoogte.